19 / 05 / 2024

tuzla lpg istasyonu

tuzla lpg istasyonu

Tuzla Belediye Meclisi, Aydınlı Mahallesi'nde bulunan ve imar planında "sağlık alanı" olarak görülen araziyi satışa çıkarttı. Üzerinde muhtarlık binası ve sağlık ocağı bulunan parselde LPG istasyonu inşa edileceği öğrenildi....

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

Şişli Belediyesi'nden 11.4 TL'ye 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Şişli Belediyesi, akaryakıt ve LPG satış istasyonu, market, araç yıkama tesisi ve benzer eklentilerini içeren 4 bin 202 metrekarelik taşınmazı 11 milyon 400 bin TL'ye 10 yıllığına kiraya verecek.

Tuzla'da 5.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'da yer alan akaryakıt istasyonunu 5 milyon 617 bin 267 TL bedelle satışa çıkardı. 

Tuzla Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servsis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 266 bin 484,62 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Aydınlı'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 7 milyon 128 bşn 147 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı'na ait gayrimenkul hissesinin satışı yapılacak. Satışa konu olan akaryakıt istasyonu için 7 milyon 128 bin 174,84 TL bedel isteniyor. 

Tuzla Belediyesi'nden 17 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Aydınlı ilçesinde bulunan akaryakıt servis istasyonunu satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bulunduğu arsa 17 milyon TL'ye satılacak.

İzmit'te 8 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi'ndeki betonarme akaryakıt ve LPG satış istasyonu ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kocaeli Kartepe'de 3.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kocaeli İli Kartepe İlçesi Çiftlik Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 934 bin 984 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Meram Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Meram Belediyesi tarafından Pirebi Mahallesi Larende Caddesi üzerindeki arsada yer alan akaryakıt ve LPG istasyonu 10 yıllığına kiraya veriliyor..

tuzla lpg istasyonu Haberi

tuzla lpg istasyonu

Tuzla Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi İsmail Gökmen kararın, çoğunluğu oluşturan AKP'li meclis üyelerinin oyuyla alındığını belirterek, "Başka bir şey yapılsa anlaşılabilir ama mahallenin ortasına LPG istasyonu yapılmasına karşıyız" dedi. Gökmen, bu doğrultuda halkı bilgilendireceklerini söyledi. 20 yıldır Aydınlı Mahallesi'nde yaşayan Akif Engindeniz, "Bu yapılan uygulama halkın yaşam alanına bomba koymaktır. 


Burada LPG istasyonu kurulacağı söylenseydi mahalle sakinleri buralardan ev almazlardı" dedi. Engindeniz, satışın durdurulması için mahallede toplantılar yapacaklarını söyledi. 

Bir başka mahalleli Ali Ekber Aslan da "Haberi yeni duyduk, mahallemize hastane yapılmasını beklerken sağlık alanının LPG olacağını öğrendik. Mahallede imza kampanyası başlattık" dedi. Aslan, bu durum karşısında sessiz kalmayacaklarını belirtti. 

"Sağlık alanına ne yapılmak isteniyorsa önce halka sorulmalıdır" diyen Maşallah Şahiner de, "Bize sorsalar hastane yapılmasını uygun görürdük. 

Bir sağlık ocağı bu mahalleye...