17 / 05 / 2024

tuzla marina deniz altı treni

tuzla marina deniz altı treni

Türkiye ve dünyanın gözdesi olacak Tuzla Viaport Marina görücüye çıktı. Yılda 25 milyon turisti ağırlayacak marinaya havaray ile ulaşım sağlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, projenin 1 yıl sonra biteceğinin sözünü aldı...

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Her katı deniz manzaralı Har Teknik Tuzla Aydıntepe konutları  satışta!

Har Yapı tarafından inşa edilen Tuzla Aydıntepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 32 adet konut yer alıyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Önallar Flats satışta! Tuzla'ya deniz manzaralı 77 konut geliyor! 

İnşaatına kısa bir süre önce start verilen Önallar Flats projesinde konut satışları başladı. Peki Önallar Flats projesinde yer alan konutların fiyatları nasıl? Projede hangi konut tipleri yer alıyor?

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Denizİstanbul Marina Rezidans etabı satışta!

Denizİstanbul'un Marina Rezidans etabı satışa çıktı. Projede 14 etap bulunuyor...

Tuzla'da 50 bin metrekarelik arazi imara açıldı!

Tuzla ilçesinde İller Bankası mülkiyetinde yer alan deniz kıyısındaki 50 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açıldı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuyla ilişkin soru önergesi hazırladı...

Detek Deniz Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!  

Detek Deniz Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Bingöl tarafından açıldı.

Siltaş Marina'da panoramik deniz manzaralı 2+1'ler ilgi görüyor!

Siltaş Marina, LifeX Konsepti ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katıyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfaklı 2+1 daire yer alıyor...

Siltaş Marina'da Ramazan’da yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz!

Kapanmayacak panoramik deniz manzarasına sahip olan Siltaş Marina’da Ramazan ayı boyunca peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

tuzla marina deniz altı treni Haberi

tuzla marina deniz altı treni


Tuzla Viaport Marina, Kadir Topbaş'ın da katılımıyla tanıtıldı. Bu proje ile birlikte 25 milyon turist gelmesi hedefleniyor.


Türkiye ve dünyanın gözdesi olacak Tuzla Viaport Marina görücüye çıktı. Yılda 25 milyon turisti ağırlayacak marinaya havaray ile ulaşım sağlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, projenin 1 yıl sonra biteceğinin sözünü aldı.



Çırağan Sarayı'nda düzenlenen projenin lansmanına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar ve davetliler katıldı.


Programda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Dünyada İstanbul ile rekabet edecek bir şehir yok. İstanbul'u model alınan bir şehir yapmak üzere adımlar attık. Önemli bir destinasyon. Sadece İstanbul için değil; yurt dışından gelecek insanlar...