16 / 06 / 2024

Tuzla Millenium Konutları

Tuzla Millenium Konutları

Sarı lacivertlilerin yeni transferi, son birkaç gündür evinde kabus gibi saatler yaşıyor. Krasic, ödenmemiş faturalar yüzünden elektrikler olmadığı için kızının sütünü komşusunun evinde ısıtmak zorunda kaldı

Kaynarca Tuzla Pendik Metrosu'nda konutların geri dönüş süresi 25-28 yıl!

Endeksa, inşaatına kısa süre içerisinde başlanacağı açıklanan Kaynarca-Tuzla-Pendik Metro Hattı üzerinde yer alacak konutların fiyatları ile geri dönüş sürelerini inceledi.

Realist Tuzla Konutları fiyat listesi!

Realist Tuzla Konutları fiyat listesi 325 bin TL'den başlıyor. Realist Tuzla projesinde daireler 2018 yılında yapılacak...

Tuzla Lokum Evler Konutları fiyatlar!

Tuzla Lokum Evler Konutları fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor...

Lokum Evler Tuzla Aydınlı Konutları satış ofisi!

Dairelerin hemen teslim edildiği Lokum Evleri 722 adet daireden meydana geliyor. Proje DKY İnşaat  tarafından inşa edildi. İşte Lokum Evler Tuzla Aydınlı Konutları satış ofisi bilgileri...

TOKİ Tuzla 2016 başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Tuzla Orhanlı Konutları projesi 9 Haziran'da ihaleye çıkıyor.

Cordella Tuzla Konutları!

Cordella Tuzla Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Referans Tuzla Konutları'nda Eylül teslim daireler 129 bin TL'ye!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Referans Tuzla Konutları kapsamında teslimler Eylül'de yapılacak. Projede fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor.

Referans Tuzla Evleri'nde 129 bin TL'ye! Eylül teslim konutlar!

Son dairelerin satışlarının devam ettiği Referans Tuzla Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler Eylül'de sahiplerine teslim edilecek.

Referans Tuzla Konutları'nda 129 bin TL'ye! Eylül teslim daireler!

Teslimlerin Eylül'de yapılacağı Referans Tuzla Konutları kapsamında yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. Fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor.

Referans Tuzla Konutları'nda son daireler! Eylül'de teslim!

Eylül'de teslimlerin yapılacağı Referans Tuzla Konutları'nda son dairelerin satışları devam ediyor. Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başladığı projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Referans Tuzla Konutları'nda son daireler! 129 bin TL'ye!

Son dairelerin satışlarının devam ettiği Referans Tuzla Konutları'nda kalan dairelerin fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar Eylül 2015'te sahiplerine teslim edilecek.

Referans Tuzla Konutları'nda Eylül teslim konutlar 129 bin TL'ye!

Son 23 dairede satışların devam ettiği Referans Tuzla Konutları kapsamında teslimler bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje kapsamında fiyatlar 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Referans Tuzla Konutları'nde son 23 daire! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL 'den başladığı Referans Tuzla Konutları projesinde son 23 dairenin satışları devam ediyor. Projede teslimlerin Eylül 2015 tarihinde yapılması planlanıyor.

Tuzla Millenium Konutları Haberi

Tuzla Millenium Konutları

Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Milos Krasic, İstanbul’daki daha ilk günlerinde talihsiz bir olayla karşılaştı. Sırp futbolcu, Fenerbahçe Kulübü’ne ait olan Akfırat Tuzla Millenium Konutları’ndaki evinde dün gece enteresan bir olay yaşadı. Kulübün yabancı futbolcular için aldığı ve lojman olarak kullanılan bu evlerin yeni sahibi olan Krasic, şu sıralar zor günler geçiriyor.


Sık sık elektrikleri kesilen Krasic ailesi 25 Eylül’e kadar yeni bir eve taşınma kararı aldılar.


Bebekleri ile kapı kapı dolaştılar


Ailesine çok düşkün olan Sırp futbolcunun dün gece yaşadıkları ise tam bir kabustu... Akşam saatlerinde yine elektrikleri kesildiği için 2 yaşındaki bebekleri Miriana’nın sütünü ısıtmak için komşularının kapısını çalan Sırp yıldız sıkıntılı anlarını komşuları ile paylaştı.


Bebeğin sütünü ısıtırken site yönetiminden yardım isteyen Krasic şok bir yanıt ile karşılaştı; “Aidat borcunuzu ödemediğiniz için...