05 / 05 / 2024

tuzla su ürünleri hali projesi

tuzla su ürünleri hali projesi

Temmuz'da açılacak Gürpınar Su Ürünleri Hali'nden sonra Tuzla Su Ürünleri Hali projesine başlayacak. Çalışmaların devam ettiği Tuzla Su Ürünleri Hali projesinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil...

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanyap Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saruhan Yüce tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Babat tarafından kuruldu.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

İstanbul Balık Hal fiyatları: Deniz Ürünleri, Pelajik Balık, Dip Balık ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin dip Balık, diğer deniz ürünleri, pelajik balık, iç su balıklarının 16 Ağustos 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları yayımlandı! Deniz Ürünleri, Pelajik Balık, Dip Balık kaç TL? 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin dip Balık, diğer deniz ürünleri, pelajik balık, iç su balıklarının 15 Ağustos 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar oldu? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı! Deniz Ürünleri, Pelajik Balık, Dip Balık ne kadar? 10 Ağustos 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin Dip Balık, Diğer Deniz Ürünleri, Pelajik Balık, İç Su Balıklarının 10 Ağustos 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı! Dip Balık, Deniz Ürünleri, Pelajik Balık ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin Dip Balık, Diğer Deniz Ürünleri, Pelajik Balık, İç Su Balıklarının 8 Ağustos 2022 balık fiyatları yayımlandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

tuzla su ürünleri hali projesi Haberi

tuzla su ürünleri hali projesi


Yeni yapılan Gürpınar Su Ürünleri Hali'nden sonra İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'ya ikincisi yapılıyor. Tuzla Su Ürünleri Hali 120 bin metrekarelik arazi içerisinde 12 bin 565 metrekare alanda inşa edilecek.


Tuzla Su Ürünleri Hali'nin büyük bir kısmında yönetim bölümü, müzayede alanı, depolar olacak. Projenin ana bölümleri müzayede alanları ve yönetim bölümleri olacak. Bu iki alanı birbirinden ayıran geniş bir galeri boşluğu tasarlandı. 


Tuzla Su Ürünleri Hali, Tuzla tershaneleri ile D 100 Karayolu kesişimine 6 kilometre mesafede inşa edilecek. Çalışmaların devam ettiği Tuzla Su Ürünleri Hali için çalışmalar ne zaman başlayacak henüz belli değil. 


Avrupa yakasında ise Gürpınar Su Ürünleri Hali bu yıl Temmuz ayında açılacak. Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde balıkçı barınağı, iskele, yanaşma yeri, dalgakıran, kayıkhane, depo, otopark, mendirek, çekek yeri olacak.