07 / 05 / 2024

Tuzla ve Ümraniyeye yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak

Tuzla ve Ümraniyeye yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak

"Ümraniye 18 Nolu Aile Sağlığı Merkezi" ve "Tuzla 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi"nin protokolleri törenle imzalandı. Projeyle, kamu sağlığı hizmetlerinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor. İşte törenin ayrıntıları...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

Tuzla ve Çayırova'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

İstanbul'da 12.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe, Tuzla ve Üsküdar'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 12 milyon 852 bin 712 TL bedelle satışa çıkardı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

İzmir'de 5 diri fayı paleosismoloji çalışmalarında sona erdiğini söyleyen  Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla ve Seferihisar'daki fayların olası kırılma durumunda İzmir için büyük tehlike yaratacağını dile getirdi. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Tuzla ve Ümraniyeye yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak Haberi

Tuzla ve Ümraniyeye yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak

Ümraniye ve Tuzla'da, kamu sağlığı hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve bu hizmetlere ilçe halkının erişilebilirliğinin artırılması amacıyla yeni aile sağlığı merkezleri yapılacak.


"Ümraniye 18 Nolu Aile Sağlığı Merkezi" ve "Tuzla 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi" yapımına ilişkin protokolün imza töreni, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Prof. Dr. Nurhan İnce'nin katılımıyla İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirildi. 


Vali Şahin, programdaki konuşmasında, Ümraniye Belediyesi'nin yaptığı 30 Aile Sağlığı Merkezi'nin sembolik olarak protokolünün yapıldığını, inşaatı devam eden 1 sağlık merkezi bulunduğunu ve Tuzla Belediyesi'nin bugün imzalanan protokolle 13 Aile Sağlığı Merkezi'ni İl Halk Sağlığı Müdürlüğüne teslim ettiğini bildirdi.


İnsan sağlığında kamunun bilgilendirilmesinde yerel yönetimlerle yapılan işbirliğinin önemine işaret eden Şahin, yerel yönetimlerin ve halk sağlığı müdürlüklerinin...