29 / 04 / 2024

tween taksimde mağaza mı açacak

tween taksimde mağaza mı açacak

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Orka Holding 2018'de mağaza sayısını 450'ye yükseltecek!

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding 2018 yılında mağaza sayısını 450'ye yükseltecek..

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

Damat bu yıl sonuna kadar toplam 8 mağaza açacak!

Orka Holding’in Damat, Tween ve D’S Damat ile birlikte yurt içinde 171, yurt dışında 45 toplamda 216 mağazası olduğunu belirten Orakçıoğlu “Bu yıl sonuna kadar 5’i yurt dışında toplamda 8 mağaza açıyoruz” diye konuştu...

Damat, Polonya’da 12 mağaza açacak!

Damat Tween'in sahibi Orka Group, yurtdışındaki 6'ncı şirketini Polonya'da kurdu. Grup, üç yılda 12 mağaza açacak

Damat, Bükreş'te iki mağaza açtı!

ORKA Group, dünya moda başkentlerinde mağazalaşmaya devam ediyor. Romanya"nın başkenti Bükreş"te de Damat Tween ve D"S Damat olmak üzere iki mağaza açıldı

Christian Dior Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Christian Dior, Nişantaşı'nda mağaza açmak için Bizz Gayrimenkul ile anlaşma imzaladı

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

tween taksimde mağaza mı açacak Haberi

tween taksimde mağaza mı açacak

Perakende sektöründe geçici bir durgunluk yaşanırken İstiklal Caddesi’nde mağazası olan dev markalar moral bozukluğunu işlerine daha sıkı sarılarak aşmaya çalışıyor. Can güvenliği ve ülke bütünlüğünü ticaretin önünde tutan markalar, bu sıkıntılı günlerin geçeceğini ve İstiklal Caddesi’nin yeniden pırıltılı günlerine döneceğini vurguluyor. İstiklal Caddesi’nde D’S Damat mağazası olan Orka Holding, Tween markasına da mağaza açmak için görüşmelerini sürdürüyor. Mağaza en geç Nisan sonu veya Mayıs başında hizmete girecek.

Durgunluk geçici 

İstiklal Caddesi’ndeki mevcut mağazalarının son gelişmeler yüzünden fazla iş yapmamasını önemsemediklerini belirten Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “İstiklal Cadddesi’nde büyük potansiyel var. Sonuçta alışverişin kalbi ve pırıltısının her zaman devam edeceğine inanıyoruz. Yeni mağaza açmak için görüşmelerimizi tamamlamak üzereyiz. Nisan sonunda veya en geç Mayıs başında açmayı öngörüyoruz” diye konuştu.

İşimize sıkıca sarıldık

Tüm...