05 / 05 / 2024

Twin Towers Projesi Samsun

Twin Towers Projesi Samsun

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

Luxera Towers projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Luxera Gayrimenkul imzalı olacak yeni projesi Luxera Towers için harekete geçti. Peki Luxera Towers projesi nerede yükselecek? İşte Luxera Towers projesi 15 soruda tüm detaylarıyla. İşte ayrıntılar...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi!

Ekşioğlu - Palmadoro May İnşaat Velvet Towers Projesi 24 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Toplamda 1.250 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanları da bulunuyor.

Koç Twin Towers'ta metrekaresi 11 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

AB Grup Bayrak Towers Projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek olan proje AB Grup tarafından hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers Projesi toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

AB Grup Bayrak Towers projesi yeni yılda satışta!

AB Grup Holding yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Bayrak Towers projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Projenin 2016 yılının başında satışa çıkması hedefleniyor.

Elmar Yapı Elmar Towers projesi!

Elmar Yapı Elmar Towers projesi 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanan proje 15 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

Twin Towers Projesi Samsun Haberi

Twin Towers Projesi Samsun

Samsun'un Atakum ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun BMG2 Yapı imzası ile yükseliyor.


3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşan Twin Towers Projesi Samsun 106 daireden meydana geliyor. 


Yüzde 86'sı yeşil alana sahip projede daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dubleks daireler ise 900 bin TL'den başlıyor.


2015'in sonunda teslim edilmesi planlanan projede sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, açık ve kapalı otopark, spor merkezleri, kreş, fitness center vebasketbol sahası bulunuyor.


Twin Towers Projesi Samsun iletişim:


Adres: Alaçam Cad. No:154 Küçükkolpinar Mah. Atakum/Samsun


Tel: +90 (362) 437 17 17

Web: [email protected]

Nurbanu...