05 / 05 / 2024

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

Twin Towers Samsun iletişim!

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Twin Towers Samsun, Samsun 'un Atakum ilçesinde yükseliyor. Twin Towers, BMG2 Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

ESN Twin Towers Elazığ satışa çıktı!

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Twin Towers Ankara teslim tarihi!

Twin Towers Ankara teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirtiliyor. Twin Towers Ankara projesi 128 daireden oluşuyor...

Twin Towers'ta teslimler 2017'de!

Twin Towers projesi Mandalin Grup tarafından Ankara Eryaman'da inşa ediliyor. 128 daireden oluşan projede teslimler 2017 yılında yapılacak.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Koç Twin Towers'ta metrekaresi 11 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Koç Yapı’nın Twin Towers projesi, şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Bağdat Caddesi Suadiye'de hayata geçiyor.

Twin Towers Samsun telefon!

Twin Towers Samsun telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Twin Towers Samsun 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan oluşuyor.

Twin Towers Samsun adres!

BMG2 Yapı imzası ile Samsun Atakum'da inşa edilen Twin Towers Samsun daire fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Twin Towers Samsun adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Twin Towers Projesi Samsun!

Samsun'da 11 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşuyor. Proje BGM2 Yapı imzası taşıyor.

Twin Towers Samsun teslim tarihi!

3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve penthouselardan meydana gelen Samsun Twin Towers projesi 106 daireden oluşuyor. Peki Twin Towers Samsun teslim tarihi ne zaman ?

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri Haberi

Twin Towers Samsun iletişim bilgileri

Samsun'un Atakum ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Twin Towers Projesi Samsun BMG2 Yapı imzası ile yükseliyor.


3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve penthouse dairelerden oluşan Twin Towers Projesi Samsun 106 daireden meydana geliyor. 


Yüzde 86'sı yeşil alana sahip projede daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dubleks daireler ise 900 bin TL'den başlıyor.


2015'in sonunda teslim edilmesi planlanan projede sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, hamam, açık ve kapalı otopark, spor merkezleri, kreş, fitness center vebasketbol sahası bulunuyor.


Twin Towers Projesi Samsun iletişim:


Adres: Alaçam Cad. No:154 Küçükkolpinar Mah. Atakum/Samsun


Tel: +90 (362) 437 17 17

Web: [email protected]

Nurbanu...