21 / 05 / 2024

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) adi ortaklık kurulması hakkında açıklama yaptı.

Doğal gaz ithalatı ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azalarak yaklaşık 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp olarak gerçekleşti. İşte doğal gaz haberinin ayrıntıları...

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Doğal gaz ithalatı Ağustos ayında yüzde 4,5 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,5 azaldı ve yaklaşık olarak 3 milyar 681 milyon 350 bin metreküp oldu.

Tüketici güven endeksi aylık bazda yüzde 4,4 artarak 74,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici güven endeksi Ekim ayında aylık bazda yüzde 4,4 artış göstererek 74,6'ya çıktı.

Kiralarda aylar sonra bir ilk! Yüzde 4 etkiledi

Konut satışlarının azalması, mülk sahiplerini evini kiralamaya itti. Uzun bir süre sonra ilk kez kiralar artmazken, düşüş yaşandı. Geçen ay kiralar yüzde 4 oranında düştü. En dikkat çeken ise konut aranan yerler olarak karşımıza çıktı. İşte tüm detaylar...

Ücretli çalışan sayısı Mayıs'ta yüzde 4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ücretli çalışan sayısı, Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4 arttı.

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı Şubat ayında yüzde 4,2 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Şubat ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,2 azaldı ve yaklaşık 6 milyar 11 milyon metreküp oldu.

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

İkinci el araba almak isteyenlere kötü haber! Peş peşe açıklandı! Fiyatlar yüzde 4 arttı!

İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında fiyatlar bir önceki aya kıyasla yüzde 4 artış kaydetti. İkinci el araba almak isteyenler hemen baksın! Veriler peş peşe açılandı. İşte detaylar.

Tüketici güven endeksi Şubat ayında yüzde 4,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tüketici güven endeksi Şubat ayında aylık bazda yüzde 4,3 artarak 82,5 oldu. İşte Şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri...

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı Haberi

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı

Yeşil GYO'nun 13 Şubat 2018 tarihinde duyurmuş olduğu T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı kuruluşuna dair yüzde 70 oranında iştirak eden Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları Ltd. Şti'nin operasyon şartlarının kesinlik kazanmasını beklemesi nedeniyle sermaye koyma borcunu yerine getirmek icin 1 ay daha süre verildi.

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 13.02.2018 tarihinde duyurmuş olduğu T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı kuruluşuna dair %70 oranında iştirak eden Tangible Middle East Enerji ve İnşaat Yatırımları Ltd. Şti'nin operasyon şartlarının kesinlik kazanmasını beklemesi nedeniyle sermaye koyma borcunu yerine getirmek icin 1 ay daha süre verilmiştir. Yatırımcılarımıza ve kamoyuna saygıyla duyurulur. 


T&Y Innovia 4 Adi Ortaklığı...