09 / 05 / 2024

Tyra Bank ev

Tyra Bank ev

Süpermodel Tyra Banks, Beverly Hills’teki 600 metrekare büyüklüğünde olan muhteşem evini satılığa çıkardı. Geçtiğimiz eylül ayında 7.75 milyon dolardan satışa sunulan malikane, alıcı olmaması üzerine 6.5 milyon dolardan yeni sahibini bekliyor.

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Albaraka Bank'tan ev almak isteyenlere finans desteği! İşte finans desteği tutar!

Ev almak isteyenlere kaçırılmaz fırsat bu kez de Albaraka’dan geldi! 1 milyona kadar destek sağlayan Albaraka, pek çok vatandaşın ev alımında yardımcı oluyor. Albaraka Türk Konut Finansmanı kapsamında sunulan bu destek ayrıca uygun faiz ve vade oranları sunuyor.

Trump'ın bankacısı hakkında 'ev satın alma' soruşturması!

Alman bankası Deutsche Bank, ABD Başkanı Donald Trump ile damadı Jared Kushner’in uzun zamandır özel bankacıları olan Rosemary Vrablic hakkında soruşturma başlattı. Vrablic’in, Kushner’in ortağı olduğu bir emlak yatırımı şirketinden niçin ev aldığı incelenecek.

Tyra Banks Pacific Palisades'tan ev aldı!

Süpermodel, televizyon sunucusu Tyra Banks, Pasifik Palisades'tan 3 milyon doların üzerinde bir ev satın aldı.

Çiftlik Bank'ın İnegöl'deki tesisi FETÖ sanığının şirketinden alınmış!

Çiftlik Bank'ın, İnegöl'deki tesislerini, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski Vali Harput'un da aralarında bulunduğu 60 sanığın yargılandığı davada ev hapsi verilen bir iş adamına ait şirketten yaklaşık 12 milyon liraya satın aldığı öğrenildi.

ING Bank'tan düşük faizli mortgage kampanyası!

2015 bitmeden ev sahibi olmak isteyenler, ING Bank'ın düşük faiz oranlı mortgage kampanyasından yararlanarak yeni yıla ev'li girebiliyor. Kampanya özelinde maksimum 60 ay vadeye kadar kredi kullandırabiliyor.

Bank Asya konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

Bank Asya Konut Finansmanı Ürünleri ile kira öder gibi ev sahibi olabilir. Ayrıca düşük kar oranları ve esnek ödeme planları ile geri ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi!

Bank Asya'dan masrafsız konut kredisi seçenekleri... Bank Asya konut sahibi olmak isteyenleri "Dosya Masrafı, Ekspertiz ve İpotek Tesis Ücreti" ödemeden, konut kredisi kullanarak ev sahibi yapıyor.

ING Bank'ta ev sahibi olmak isteyenlere 60 aya 0,69 faiz uygulanıyor!

ING Bank, ev sahibi olmak isteyenlere çok rekabetçi bir teklif sunuyor. Maksimum 100.000 TL kredi, 60 aya varan vadelerde, aylık yüzde 0.69 faiz oranı ile alınabilecek.

ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti!

ING Bank, konut kredisi faiz oranlarında sonbahara özel indirime gitti. Özel avantajlar içeren yeni kampanya ile isteyenler ING Bank’ın sunduğu cazip koşullarla ev sahibi oluyor

The Tower projesine Türk ev sahibi aranıyor!

Sotheby's International Realty, Londra South Bank'ta gerçekleştirilen lüks rezidans projesi The Tower'a Türk ev sahipleri arıyor

Bank Asya'dan ev eşyalarına Evim Güvencede Sigortası!

Bank Asya, Evim Güvencede Sigortası ile 5 ay boyunca ayda 10 liraya evdeki eşyaları 1 yıl sigortalıyor

Bank Asya'dan ev eşyalarına Evim Güvencede Sigortası!

Bank Asya, Evim Güvencede Sigortası ile 5 ay boyunca ayda 10 liraya evdeki eşyaları 1 yıl sigortalıyor.  Evler, halk hareketleri, kara/hava/deniz taşıtları çarpması, cam kırılması teminatlarına karşı da güvence altına alınacak

Tyra Bank ev Haberi

Tyra Bank ev

42 yaşındaki ABD’li süpermodel Tyra Banks, Beverly Hills’teki 600 metrekare büyüklüğünde olan muhteşem evini satılığa çıkardı. Geçtiğimiz eylül ayında 7.75 milyon dolardan satışa sunulan malikane, alıcı olmaması üzerine 6.5 milyon dolardan (yaklaşık 20 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.



Banks, 1920’ler dönemini yansıtan bu mükemmel evi 2004 yılında 3 milyon dolara (yaklaşık 9 milyon TL) satın almış ve geçen yıllar içinde evin içine 2 milyon dolar harcayarak yaparak evi olduğundan daha değerli hale getirmişti.



4 yatak odası, 7 banyolu, vintage Fransız kapılı olan bu harika evin dışarda da bir mutfağı, ocakbaşı alanı ve yüzme havuzu bulunuyor.



America’s Next Top Model yarışmasıyla ünlenen Tyra Banks, 12 yılda bir yuva haline getirdiği bu evi bırakmanın çok zor olduğunu söylüyor. Banks ve erkek arkadaşı...