12 / 05 / 2024

Üçem İnşaat

Üçem İnşaat

1998 yılında Üçem İnşaat tarafından yaptırılan Nakkaştepe Villaları'nda bulunan villalar 1.5 milyon dolara (403 milyar 500 milyon lira) satılıyormuş. Villalarda kum ve çimento dışında ithal malzeme kullanılmış.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Em Van İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Van İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de tarafından Ömer Lülesu tarafından kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Em Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Em Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ergün tarafından kuruldu.

Abreşem Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abreşem Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Shakoor Nayed ve Shamsuddın Ghayası ortaklığında kuruldu.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bi Em Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Emre Oktay ve İbrahim Kakşi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Üçem İnşaat Haberi

Üçem İnşaat



Farklı dünya


1.5 milyon dolarlık Nakkaştepe Villaları'nda kum ve çimento dışında kullanılan tüm malzeme ithal


ŞENOL BAŞTAKAR


   Kum ve çimento dışında tamamıyla ithal malzeme kullanılarak inşa edilen Nakkaştepe Villaları'nda her birinde 4 araçlık otopark, sauna ve jakuzi bulunuyor. Yapımına 4 yıl önce başlanan sitedeki 2 tenis kortu, 1 basket sahası, helikopter pisti ve 1600 metrekarelik yüzme havuzu ortak kullanım alanlarını oluşturuyor.


Zeminde 3 salon var

   

   Üçem İnşaat tarafından yapılan Nakkaştepe Villaları'nın zemin katında 3 salon, mutfak, vestiyer ve misafir tuvaleti yer alıyor. 24 saat süreyle hizmet veren güvenlik sisteminin bulunduğu villaların ikinci katında ise ebeveyn odası, 2 yatak...