27 / 05 / 2024

Üçge yeni fabrikası nerede

Üçge yeni fabrikası nerede

Perakende sektörü için raf, terazi ve paketleme makineleri temini gibi birçok alanda hizmet sunan Üçge, Bursa’da bulunan 5 fabrikasına ek olarak 2016 sonunda 10 bin metrekarelik yeni bir tesis daha kuracak

Müze ve ören yerlerine yüzde 45'e varan zam! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli! İşte yeni fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olan yeni müze ve ören yerleri fiyatları açıklandı. Galata Kulesi, Göbeklitepe, Efes Antik Kenti, Göreme Ören Yeri giriş ücretleri ne kadar? İşte müze ve ören yerleri yeni zamlı fiyatları...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarla ilgili yeni tahmini son paylaştığı videoda anlattı.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer dolar hakkında yeni tahminlerini paylaştı:

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer 5 Nisan 1994 krizini hatırlattı. Hiperenflasyon tehlikesinin altını çizen Geçer, dolar kuru için de yeni tahminler verdi.

Erdoğan'ın açıklamasının sıcağı geçmeden dev zam: 1000 lira oldu! Yeni bir zam için daha tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı zam haberinin mürekkebi kurumadan piyasada yeni bir zam dalgası koptu. Kötü haber ise; yeni bir zam için daha tarih verilmesi.. Zamlar sosyal medyanın da gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

Hyundai Assan Genel Müdürü Berkel, "ÖTV matrah baremlerinde 2022 yılı başında bir düzenleme yapılmasını bekliyorduk. Yeni uygulamayla ara baremlerin konulmuş olması, sert fiyat geçişlerinin bir nebze de olsa önüne geçmiş oldu." dedi.

Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31711 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Konut alacaklar dikkat! Yeni uygulama hayata geçiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, konut dolandırıcılığının önüne geçmek için tüzel bilirkişilik sistemini hayata geçirmişti. Yeni sistem İstanbul ve Antalya'da uygulanmaya başlayacak.

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Bakan Pekcan'dan esnafa müjde! Yeni yapılandırma hayata geçiriliyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar için bir kolaylık daha hayata geçirildiğini belirterek, yeni bir borç yapılandırılması başlatıldığını duyurdu.

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Kentsel dönüşümde yeni düzenleme hayata geçiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde yeni bir düzenlemenin hayata geçtiğini belirterek toplam kredi miktarının 625 bin liradan 1 milyon liraya çıkarıldığını dile getirdi.

Nestlé'nin yeni fabrikasının temeli Bursa'da atıldı! 

114 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Nestle, Bursa'da medikal beslenme ürünleri fabrikasının temelini attı.

Murat Kurum: En geç 1 yıl içerisinde yeni Dereli'yi inşa etmiş olacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel felaketinin ardından yeni Dereli'nin en geç 1 yıl içinde inşa edileceğini belirtti...

Üçge yeni fabrikası nerede Haberi

Üçge yeni fabrikası nerede

Perakende sektörü için raf, terazi ve paketleme makineleri temini gibi birçok alanda hizmet sunan Üçge, Bursa’da bulunan 5 fabrikasına ek olarak 2016 sonunda 10 bin metrekarelik yeni bir tesis daha kuracak


Perakende sektörü için başta raf üretimi olmak üzere, gıdaların paketlenmesinden, tartılmasına ve alışveriş sepetlerine kadar bir çok alanda faaliyet gösteren Üçge Grubu, Bursa’daki fabrikalarında ürettiği rafl arı 70 ülkeye ihraç ediyor. Gelirinin yüzde 50’sini ihracattan elde eden firma, üretimini arttırmak için 2016 sonuna doğru Bursa’da 10 bin metrekarelik yeni bir tesis daha açmaya hazırlanıyor. Firma bu proje için 7 milyon euroluk bir yatırım yapacak. Üçge’nin Bursa’da halen toplam 80 bin metrekarelik alanda 5 fabrikası var. Şirketin mevcut fabrikaları yılda 90 bin ton saç işliyor. Yurtdışında 26 ülkede temsilcilikleri bulunan...