29 / 04 / 2024

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat seyrantepe

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat seyrantepe

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Funda Akkuş tarafından 23 Eylül'de kuruldu. Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin tüm hissesi Funda Akkuş'a ait

Genç yatırımcılara 3 önemli tavsiye! 'Ev, araba ucuzdu artık her şey pahalandı diye kaçmayın'!

Milyonlarca genç, çoğu zaman kısa yoldan köşeyi dönmenin yollarını arıyor. Peki gençler nasıl yatırım yapmalı? Kısa yoldan köşeyi dönmek mümkün mü? 

Altın, dolar, hisse, bitcoin... Genç yatırımcıdan 2024 hedefi! 

2019 yılında 19 yaşındayken yatırımına başlayan ve 35 yaşında finansal özgürlük hedefleyen 23 yaşındaki 2024 yatırım hedefini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Tarım sektöründe yeni düzenlemeler kapıda: Gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi geliyor! 

Yeni dönemde tarımda bitkisel üretimin artırılması ve tarım bilgi sistemlerinin iyileştirilmesi öncelikler arasında bulunuyor. Aynı zamanda gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi imkanı, Tarım Girişimcilik Bölgeleri, Toprak Veri Tabanı gibi yeni adımlar da atılacak. İşte ayrıntılar...

Genç yatırımcı borsadan 2 senede 8 milyon dolar kazanarak milyoner oldu! İşte borsada milyon dolar kazandıran 4 formül..

Borsaya yatırım yapan 24 yaşındaki Jack Kellogg isimli yatırımcı 2 senede 8 milyon doların üzerinde para kazandı. İşte milyonerin alış ve satış için rehber olarak kullandığı 4 gösterge...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş piyasada deneyimi olmayan genç yatırımcılar için 'altında büyük tuzaklar var sakın düşmeyin'' diyerek uyardı. Elinde 1 gram bile altını olanlar acil baksın! Bunu yapan bin pişman olur.

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Gençler çok istiyordu Cumhurbaşkanı da yaptı! Talep artınca yaş sınırı yükseldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin isteğini geri çevirmedi. Talep artınca, yaş sınırı da ortadan kaldırıldı. İşte merak edilen detaylar!

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat seyrantepe Haberi

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat seyrantepe

Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Funda Akkuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin tüm hissesi Funda Akkuş'a ait. 


Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaatları yapmak toplu konutlar inşa etmek satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Üçgen Restorasyon Röleve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Seyrantepe, Yeşilce Mahallesi, Çelik Caddesi, No:52B Kat:2...