19 / 05 / 2024

Üçkuyular Pazaryeri nereye yapılacak

Üçkuyular Pazaryeri nereye yapılacak

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri Temmuz'da açılacak!

Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınmasına günler kaldı. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Pazaryeri'ndeki çalışmaların 10 güne kadar tamamlanacağını belirtti.

Belediye ile Karayolları Üçkuyular Pazaryeri için anlaştı!

Yerine AVM yapılacak Üçkuyular Pazaryeri'nin Balçova viyadüklerinin altına taşınması konusunda Belediye ve Karayolları arasında anlaşma sağlandı. Pazaryerinin bir, en geç iki ay içinde bu kaldırılacağı öğrenildi.

Üçkuyular Pazaryeri bir ay sonra hazır!

İzmir’de Üçkuyular pazaryerinin Balçova viyadüklerinin altına taşınması için önümüzdeki hafta protokol imzalanacağı belirtildi. Pazaryerinin bir ay içinde haftada iki gün hizmet verecek şekilde açılması bekleniyor.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri nereye taşınacak?

İzmir Haber Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Gülseren E. Yeniçay bugünkü yazısında Üçkuyular Pazaryeri'nin taşınmasını ele aldı. İşte Gülseren Yeniçay'ın o yazısı...

İzmir Üçkuyular Pazaryeri alanına AVM yapılacak!

Bakan Yıldırım, Üçkuyular'da yeni pazaryerinin Balçova Viyadükleri'nin altında kurulmasını talep edep pazarcıların isteğine olumlu cevap verdi. Mevcut pazaryerinin bulunduğu alan AVM olacak.

İzmir Üçkuyular Pazaryeri'nin nereye taşınacağı konusu tartışıldı!

İzmir'de yaklaşık 30 bin kişiye hizmet veren, 750 esnafın ekmek yediği Üçkuyular Pazaryeri, AVM inşaatı nedeniyle taşınacak. Bu nedenle Fahrettin Altay Meydanı'ndaki pazaryeri için yer arayışı sürüyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Üçkuyular konut projesi kapsamında yer alan 1.124 adet konutun teslim işlemleri başladı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular teslim işlemleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Üçkuyular konut projesi kapsamında yer alan 1.124 adet konutun teslim işlemleri yarın başlayacak.

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014!

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014 detayları haberimizde bulunuyor. Projede daire tesliminde gereken belgeler arasında kimlik belgesi, satış sözleşmesi nüshası, KDV tutarının yatırıldığına daire belge.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen, Diyarbakır Üçkuyular konut projesi kapsamında yer alan 1.124 adet konut teslimlerine az bir süre kaldı. Peki TOKİ Diyarbakır Üçkuyular ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular 1.124 konut teslimi 3 Aralık'ta başlayacak!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular 1.124 konut teslimi 3 Aralık'ta başlayacak. Teslim işlemleri 31 Aralık' a kadar devam edecek. İşte konut tesliminde gereken belgeler...

Emlak vergisi taksiti nereye ödenir?

Emlak vergisinin ödemeleri senede iki eşit taksit halinde yapılıyor. Verginin 1. taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödeniyor. 2. taksit ise Kasım ayında ödeniyor. Peki, emlak vergisi nereye ödenir?

Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Çevre temizlik vergisi, tüm konut ve işyeri sahiplerinin, gayrimenkullerinin bulunduğu ilçenin belediyesine ödemek zorunda olduğu bir vergi çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Çevre temizlik vergisi nereye yatırılıyor?

Üçkuyular Pazaryeri nereye yapılacak Haberi

Üçkuyular Pazaryeri nereye yapılacak

Ulaşım kolaylığı ve nüfus yoğunluğu nedeniyle İzmir'in en hareketli pazaryerlerinden Üçkuyular'da havadan çekilen bu fotoğraftaki renk armonisi de tarih olacak. Pazarcıları kışın yağmurdan, yazın güneşten koruyan bu rengarenk şemsiyeler, yerini iş makinelerine bırakacak. 


Sabah...