05 / 05 / 2024

Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası bahariye

Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası bahariye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nın açılışında yaptığı konuşmada, çocuklara ne kadar iyi eğitim verilirse Türkiye'nin de geleceğinin o kadar parlak olacağını vurguladı.

ŞOK 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim fırsatı sunulacak...

ŞOK market 4 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu cumartesi günü ŞOK markette seçili birçok ürün raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta 16 Jant Çocuk Bisikleti Mavi Pembe 2.499 TL, Zigon Sehpa Mermer Desenli Metal Ayaklı Üçlü 349 TL.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

ŞOK yeni haftaya bomba gibi girdi! TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre kala kırtasiye ürünlerine indirim yapan ŞOK, çocuklu ailelerin yüzünü güldürdü. Bu doğrultuda, ŞOK’ta TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü. İşte 21 Ağustos Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü!

ŞOK Market, indirimli ürünlerin 1 Ağustos’a kadar satışta olacağını duyurdu. Bu doğrultuda, 3 parça meşrubat bardağı 49,95 TL’ye, portatif ocak 399 TL’ye, çocuk salıncağı 250 TL’ye düştü. İşte 31 Temmuz Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Dar gelirli haneler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuk desteği sağlanıyor. Peki çocuk desteğine yeni zam geldi mi? 

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olan anne babalar şimdi bakın! Çocuk yardımına zam geldi mi? Başvuran PTT'den hemen alıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli haneler için çocuk yardımı ödemesi yapıyor. Peki çocuk yardımına zam geldi mi?

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk desteğinde Nisan 2023 müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli haneler için sağlanan çocuk yardımı ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakan Yanık, dün peş peşe açıkladı. 

Anne babalara Nisan müjdesi! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olana PTT'den hemen veriliyor! Çocuk destek ödemesine zam var mı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Çocuk destek ödemesine Nisan zammı geldi mi? Çocuk yardımına nasıl başvuru yapılır? 

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi 

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatları merak ediliyor.  Peki Çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik fiyatı kaç TL? Atasay 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim! Büyük fırsat başladı! 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi

Bebeklere en çok yakışan takılar arasında yer alan altın çocuk bileklik fiyatlarını araştırıyor. Sembolgold'ta çocuk altın bilekliklerde yüzde 25 indirim başladı. Peki çocuk altın bileklik fiyatı ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası bahariye Haberi

Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası bahariye

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olduğu sürece demokrasiden asla bir adım kimse geriye atmayacaktır, attırmayacağız." dedi. 


Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nın açılışında yaptığı konuşmada, çocuklara ne kadar iyi eğitim verilirse Türkiye'nin de geleceğinin o kadar parlak olacağını vurguladı.


Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkenin geleceğini gençlere emanet ettiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Belediyelerimize düşen görev var, yapıyorlar. Bütün belediye başkanı arkadaşlarıma söyledim, gecekondu bölgelerinden başlayarak bütün mahallelerde çocuk yuvaları kurun, kreşler kurun. Anneler rahatlıkla gelip çocuklarını emanet etsinler böylece kent kültürünün kendilerine ne verdiğini öğrenebilsinler. Kadın rahatlıkla sokağa çıkmalı, caddeye çıkmalı, alışveriş yapmalı, sinemaya gitmeli, tiyatroya gitmeli ama şunu düşünmeli: 'Çocuğum çocuk yuvasında güvenli ellerde.' Bunu yapmamız lazım. Bütün belediye başkanlarımız bunu yapıyorlar." diye konuştu....