10 / 05 / 2024

üçüncü havalimanı işletmesi

üçüncü havalimanı işletmesi

Yapılacak üçüncü havalimanının inşaat ve işletmesine Sabancı Grubu, TAV Havalimanları Holding ve Kolin İnşaat, Atlasjet talip oldu...

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

3. Havalimanı'nda yeni ortak çok zor!

Limak'ın Başkanı Nihat Özdemir, inşaatı devam eden 3'üncü Havalimanı'na ortak almayla ilgili işlettiğimiz havalimanlarına teklifleri düşünürüz ama 3'üncü havalimanı için kolay değil" dedi.

3. Havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alınacak! Başvurular başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen dev havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi işe alınacak. Güvenlik görevlisi için başvurular başladı. 

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3. Havalimanı için sermaye artırımı!

Üçüncü Havalimanı'nı inşa eden şirket İGA sermayesini 1.95 milyar TL artırdı. Firmaların fon ihtiyacını karşılamak için sermaye artırımına gidildiği açıklandı.

3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu aranıyor!

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu arandığını söyledi. Özdemir, Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin ara eleman olduğunu aktardı.

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

İki dev proje için yabancı finansman!

Ulaşımda çığır açacak 2 dev proje için yabancı finansmanlar devreye girdi. Üçüncü Havalimanı için Alman bankalar 4.5 milyar euroluk finansman desteği sağlarken, Çanakkale 1915 Köprüsü için Koreliler 1.5 milyar dolar tutarında kredi sağlayacak.

İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşma!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ve 6 şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. İstanbul Yeni Havalimanı için 250 milyon avroluk anlaşmalar imzalandı.

Kaş Havalimanı için onay çıktı!

Antalya'nın Kaş ilçesinde yapılması planlanan yeni havalimanı için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) gerekli onay geldi. Projenin ihale süreci başlayacak.

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

üçüncü havalimanı işletmesi Haberi

üçüncü havalimanı işletmesi

Yapılacak üçüncü havalimanının inşaat ve işletmesine Sabancı Grubu, TAV Havalimanları Holding ve Kolin İnşaat'tan sonra Atlasjet de talip oldu. Havayolu şirketi Atlasjet'in sahibi ve tur operatörü ETS'nin de ortağı olan Ali Murat Ersoy, üçüncü havalimanın inşaat ve işletme ihalesi için İtalyanlarla işbirliğine gidiyor. Edinilen bilgiye göre teklifin İtalyanlar tarafından geldiği...