27 / 04 / 2024

Üçüncü havalimanı yatırımları

Üçüncü havalimanı yatırımları

İstanbul üçüncü havalimanı, çevre coğrafyasında yeni bir yatırım alanı oluşturdu. Yatırımcıların ilgisini çeken bu alanda hangi bilindik otel zincirlerinin yatırım yapacakları merak konusu...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Ordu Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Enver Yılmaz öncülüğünde gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu. Yılmaz, bölgede hayata geçirilecek Ters Ev projesinin ihale edildiğini söyledi.

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kınaş'ın Kayseri'deki konut yatırımları artacak!

Modern, fonksiyonel, güvenilir ve yenilikçi vizyonu ile Kayseri' de inşaat sektörünün öncü firması olan Kınaş, konut yatırımlarına hızla devam ediyor.

Hakkari'de kamu yatırımları devam ediyor!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarının kamu yatırımlarının önünü tıkamayacağını söyledi. Yılmaz, “Birileri bu bölgenin potansiyelinin ortaya çıkmasını istemiyor. Terör nedeniyle kapalı olan havalimanı da açılacak” dedi

Özel inşaat yatırımları yüzde 1,5 arttı!

Cevdet Yılmaz, üçüncü çeyrek verileri ve 1 Kasım sonrası oluşan ortamın yılın genelinde yüzde 3’ü aşacak bir büyümeyi işaret ettiğini, özel inşaat yatırımlarında ise yüzde 1,5 artış söz konusu olduğunu söyledi.

Kepez'de dev sağlık yatırımları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü sağlık yatırımlarının sürdüğünü belirterek 2016' da Kepez'e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi

Havalimanı yatırımları hız kazandı!

Havalimanı yatırımları hızlandı. Yeni yatırımlarla en yüksek yolcu kapasitesi 200 milyonla Dubai World Central - Al Maktoum Havalimanı'nda olacak. Onu 150 milyonluk kapasiteyle İstanbul’daki üçüncü havalimanı izleyecek.

Talip Şen: Ordu-Giresun Havalimanı inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, havalimanının hizmete girmesiyle birlikte Gülyalı ilçesindeki arsa ve konut fiyatlarında 2 katına varan artışlar olduğunu belirterek, "Havaalanı, bölgede inşaat yatırımlarının hız kazanmasına neden oldu" dedi.

Üçüncü havalimanı yatırımları Haberi

Üçüncü havalimanı yatırımları

Yapım çalışmaları hız kesmeden devam eden ve hizmete girdiğinde devasa bir kapasiteyi barındıracak olan İstanbul üçüncü havalimanı, çevre coğrafyasında yeni bir yatırım alanı oluşturdu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre özellikle uluslararası hava trafiği kapsamında ülkemize gelecek yabancı ve yerli turistler ile İstanbul'u keşfedecek ziyaretçilerin tercih edeceği konaklama alternatiflerinin başında bu bölgede inşa edilecek lüks oteller gelecek.

Yatırımcıların ilgisini çeken bu durum karşısında hangi bilindik otel zincirlerinin bu yönde yatırım yapacakları ise merak konusu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali!