29 / 07 / 2024

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç, yönetimi devraldıktan sonra gerçekleştirdiği faaliyetleri paylaştı. Kılıç, son 1 yılda olumlu gelişmelerin kaydedildiğini vurguladı.

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesi 3 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi 3 Aralık'ta ihaleye çıkıyor...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın yapı ruhsatları hazırlandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım kapsamında, 884 Ada 1 Parselde yer alan Bağımsız Bölümlere ait yapı ruhsatları yeniden düzenlendi. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç Haberi

Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Murat Kılıç

Murat Kılıç, yönetime geldikleri günden itibaren gerçekleştirdiği faaliyetleri paylaştı. Kılıç, son 1 yılda olumlu gelişmelerin kaydedildiğini vurguladı.


Konu hakkında yazılı açıklamalarda bulunan başkan Kılıç, Sınırlı meslek gruplarını kapsayan ana sözleşmemizi Karma sanayideki meslek gruplarını kapsayacak şekilde genişletip unvan değişiklini yaptıklarını söyledi. Üye sayısının 500’ü aştığını belirten Kılıç, “Yönetime geldiğimizde 45 olan üye sayısını şuan 500 üyeye çıkarmış bulunmaktayız” dedi.


“706 DÖNÜM ARAZİ MERA VASFINDAN ÇIKARILDI”

Kılıç, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde mera vasfında olan 706 dönümlük arazi sözü alınıp söz konusu arazi mera komisyonu tarafından mera vasfından çıkarılıp Başbakanlığa gönderilmiştir.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından teknik heyet gelip yer incelemesi sonucunda araziye olumlu raporu tarafımıza vermişlerdir.Bu aşama sonucunda bütün resmi kurum görüşleri Bingöl İl Özel idare nezdinde Başkanlığımız tarafından toplanmıştır....