16 / 05 / 2024

üçüncü köprüye yakın yerlerde ağaçlar kesiliyormu

üçüncü köprüye yakın yerlerde ağaçlar kesiliyormu

Köprü güzergahında kalan Kuzey Ormanları’ndaki ağaçların bir çoğu geçtiğimiz aylar içinde kesilmişti. Köprünün Anadolu Yakası ayağındaki inşaata yakın bölgelerde de büyük bir alanda ağaçlar kesilmeye başlandı...

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı zamma çevrildi. Bu kapsamda, 4C'li emeklilere yüzde 47, 4A, 4B'li emeklilere yüzde 38 zam müjdesi! Emekli maaşlarına yüzde 50'ye yakın zam geliyor...

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi, Nisan 2023 fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Audi e-tron'a 80 bin TL'ye yakın zam geldiği görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç lira oldu? İşte Audi e-tron 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Audi S3 Sedan'a 92 bin TL'ye yakın zam geldi! Peki S3 Sedan ne kadar oldu? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi 2023'e artan fiyatlarıyla "merhaba" dedi. Markanın S3 Sedan'a 92 bin TL'ye yakın zam geldi. Peki Audi S3 Sedan ne kadar oldu. İşte Audi S3 Sedan, 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu!

Son tabliye montajının gerçekleştirileceği 1915 Çanakkale Köprüsü, çevresinde yer alan ilçelerdeki ev fiyatlarını adeta uçurdu. Köprüye yakın bölgelerde bulunan ilçelerde en düşük konut fiyatı 275 bin Türk Lirası oldu.

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Çin, Huangmao Denizi’ni aşan üçüncü köprünün inşaatına başladı!

Çin, Huangmao Denizi üzerindeki üçüncü deniz otoyolu köprüsünün yapımına başlandı. Planlanan deniz üzerinde bulunan proje üçüncü deniz otoyolu unvanına sahip.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için flaş gelişme!

İtalyan inşaat şirketi Astaldi İstanbul'daki üçüncü köprüdeki payının satışı için görüşmelere yeniden başladı.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

üçüncü köprüye yakın yerlerde ağaçlar kesiliyormu Haberi

üçüncü köprüye yakın yerlerde ağaçlar kesiliyormu


Üçüncü köprünün Anadolu Yakası güzergahında çok sayıda ağaç kesildi. Köprü inşaatına yakın bölgelerde de ağaçlar kesilmeye başlandı.


Köprü güzergahında kalan Kuzey Ormanları’ndaki ağaçların bir çoğu geçtiğimiz aylar içinde kesilmişti. Köprünün Anadolu Yakası ayağındaki inşaata yakın bölgelerde de büyük bir alanda ağaçlar kesilmeye başlandı.


Köprü bağlantı yollarının geçeceği bildirilen bölgede genç ve yaşlı çok sayıda ağaç...