21 / 05 / 2024

ucuz kedi maması

ucuz kedi maması

Sağlıklı gıdaya ulaşmak bizim olduğu kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Sağlıklı mamanın yanı sıra kaliteli ürünlerin de yer aldığı petlebi.com’da bir çok üründe indirim zamanı. İşte indirimli petlebi ürünlerinin bazıları

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a ucuz konutlu projeler geliyor!

Bugüne kadar 75 bin konuta imza atan KİPTAŞ, İstanbul'a ucuz konutlu projeler inşa edecek. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım gelecek yatırımları hakkında açıklamalar yaptı.

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe!

İstanbul'da Esenyurt'un ardından Arnavutköy'de ucuz konutun yeni adresi oldu. Bölgede dairelerin ortalama fiyatı 217 bin TL'den başlıyor. İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe...

Ucuz konutun adresi değişiyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların İstanbul'da konut almaları gittikçe zorlaşıyor. Ülke geneline bakıldığında en pahalı konut İstanbul'da satılıyor. Peki en ucuz konut nerede satılıyor?

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

İstanbul'da ucuz konut bulmak zorlaşacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da hala konut alamamış olanların dikkatini çekecek bir açıklama yaptı. Turan,"Artık İstanbul'da çok ucuz konut olmaz. Biz sosyal konut üretimi yapan yegane kuruluşuz" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

İnşaat patronlarından ucuz konuta destek sözü!

İstanbul’daki konutlarda metrekare satış ortalamasının 5 bin lira sınırına dayanınca düşük gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayali de imkansız oldu. İnşaat şirketlerinin patronları, ucuz konut için seferberlik başlatılırsa destek sözü verdi.

İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı!

Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” başlığı altında tanıttı. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Toplantıda konuşan Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu "İstanbul'da konut fiyatları hiç bu kadar ucuz olmadı." dedi.

Ucuz konut zamanı geldi!

KONUTDER'in yeni başkanı Altan Elmas, gayrimenkulde lükse talebin azaldığını, asıl talebin ucuz konutlara olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

Fas Danışma Kurulu binasının inşaatına kedi engeli!

Fas parlamentosunun ikinci kanadı Danışma Kurulu binasını genişletme projesinin inşaatının ''varis kedi'' sebebiyle durdurulduğu belirtildi.

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

ucuz kedi maması Haberi

ucuz kedi maması

Evimizde bizimle yaşayan hayvan dostlarımızın ihtiyaç duyabileceği herşeyi bünyesine alan alışveriş sitesi Petlebi, bir çok üründe indirim ve hediye kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde Pro Plan ve Hill’s küçük paket yavru kedi mamaları sepette ekstra yüzde 10 indirimli sunulurken, My Food kedi maması satın alanlara Vet’s Plus Malt Macun hediye ediliyor. Ayrıca Royal Canin küçük paket mini ırk yetişkin köpek mamaları da yine yaş mama hediyeli olarak geliyor.

Petlebi hayvan dostlarımızın ihtiyaç duyduğu ürünleri satmak dışında, onlar için birtakım sosyal faaliyetlerde de bulunuyor.

Sahipsiz hayvanları sıcak, kalıcı yuvalarına kavuşturmak için de hizmet veren Petlebi, evcil hayvan sahipliğini arttırmak; onların bir neşe kaynağı, mutluluk olduğunu anlatmak için kampanyalar düzenliyor.

Petlebi ayrıca, evcil hayvanların yaşam kalitesini arttırmak için hayvan sahiplerini bilgilendirmek, soru ve...