29 / 04 / 2024

ucuz konut fiyatları

ucuz konut fiyatları

Türkiye'de konut satışlarında arz talep dengesinin alıcı aleyhine bozulmasından sonra konut fiyatlarındaki rakamlar orta ve alt gelir grubu için ulaşılamaz seviyelere geldi. Yabancı alıcıların da Türkiye'den konut alması fiyatları iyice yükseltti. Peki aşırı pahalı konut sorunu nasıl aşılacak?

Konutta en uygun ve en pahalı 5 ilçe!

İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları hızla artışa geçti. Konut fiyatları ortalama ise 200 bin TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. İşte konut fiyatlarının en yüksek ve en ucuz olduğu ilçeler...

Ucuz satılık evler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için İstanbul’da 100 bin TL’nin altında fiyatlarla satışa sunulan konut projelerini araştırdık. İşte düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi vaat eden o ucuz satılık evler 2013…

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Konut fiyatları neden artıyor? Sektörde ucuz kredi beklentisi! 

Konut fiyatları Ekim'de yüzde 5.4 arttı ve yıllık artış yüzde 188’e ulaştı. Peki konut fiyatlarında son durum ne? Konut fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Sosyal Konut Projesi 2022! Kahramanmaraş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi olarak tanımladığı TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Kahramanmaraş Sosyal Konut pro

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Son hamle konut fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Habertürk Yazarı Abdurrahman Yıldırım, yeniden faiz indirimi sürecine girilmesinin, bol ve ucuz para nedeniyle fırlayan konut fiyatlarında beklenen düzeltmenin gelmesine engel olacağını söyledi.

TOKİ duyurdu! Ucuz konut başvuru şartları nelerdir 2022? İşte İl il TOKİ konut fiyatları!

TOKİ ucuz konut başvurusunun nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen TOKİ başvurusu!

Konut fiyatlarını dibe çekecek plan! 28 bin liraya konut satışları açıklandı ama...

Geçtiğimiz ay açıklanan konut teşvik paketi sonrasında konut fiyatları yüzde 10, kira fiyatları ise yüzde 12 civarında arttı. Konutta arzın talebi karşılamaması ve yabancıya konut satışları nedeniyle konuta erişim iyice zorlaştı. Peki ucuz konut artık hayal mi? İşte detaylar..

Konut fiyatlarındaki artış katlanacak!

TMB Başkanı Erdal Eren, inşaat maliyetlerinin salgının başından bu yana ortalama yüzde 113 oranında yükseldiğini, bunun ucuz konut üretimini önlediğini belirtti. Eren, konuya çözüm getirilmezse ev fiyatlarının yüzde 50 – 60 daha artacağını vurguladı.

İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını indirmesiyle vatandaşlar konut arayışlarını artırdı. 1 milyon TL'den ucuz konutlara odaklanan vatandaşlar, İstanbul'daki konut fiyatlarını araştırıyor. Peki İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

ucuz konut fiyatları Haberi

ucuz konut fiyatları

Yeni Şafak yazarı Hüseyin Dinç'ten "Yabancılara satışta alt-orta gelir grubunun hedefindeki gayrimenkuller kapsam dışı tutulabilir" önerisi geldi.

Hükümet 21 Nisan'da yurt dışına konut pazarlayan emlakçılara yıllık 600 bin lira destek verilmesini sağlayan yasaayı Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe koydu.

İş birliği kuruluşlarının gayrimenkul hizmet sektörüne yönelik olarak düzenledikleri ve bakanlık tarafından uygun görülen bir takvim yılı içinde en fazla bir  adet yarışma veya etkinliğe ilişkin giderleri yüzde 50 oranında ve etkinlik başına en fazla 1 milyon 200 bin TL tutarında desteklenecek.

EN DÜŞÜK EV FİYATI 1 MİLYONA YAKLAŞTI

Sektörde tüm bu gelişmeler yaşanırken Türkiye genelinde mart ayı sonu itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 127 seviyesinde olurken, konut metrekare satış fiyatı 7 bin 395 TL, ortalama konut fiyatı 998 bin 325 TL ve...