06 / 05 / 2024

ucuz mantolama

ucuz mantolama

Oğuz Yavaş Yapı İzolasyon Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Yavaş, içinde bulunduğumuz kış ayında dış cephe mantolaması ile ilgili çok önemli uyarılarda bulundu. Oğuz Yavaş ''Ucuz mantolama yaptırmayın! ''

Binalarda mantolama nasıl yapılır?

Mantolama kısaca, binaların ısı yalıtım levhaları ile kaplanması uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama ile ısı tasarrufu sağlanıyor. Peki, binalarda mantolama nasıl yapılır?

Binalarda mantolama yapma zorunluluğu!

Mantolama adı verilen Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri uzun yıllar öncesinden Avrupa ülkelerinde standartlarla çerçevelenmiş ve enerji tasarrufu amaçlı kullanılmaya başlanmış bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. İşte, binalarda mantolama yapma zorunluluğu

Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı!

Eve akıllı sayaç taktırarak, elektrik tasarrufu yapmak mümkün olabiliyor. Akıllı sayaç tarifesi için ise Elektrik Dağıtım Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat edilebiliyor. Peki, Akıllı sayaç tarifeleri ile ucuz elektrik kullanımı nasıl olur?

Elektrik gece daha mı ucuz?

Elektrik tüketimi, mekanik sayaçlarda tek tarife üzerinden, elektronik sayaçlarda ise 3 tarife üzerinden fiyatlandırılıyor. Peki, elektronik sayaca geçildiği takdirde elektrik gece daha mı ucuz olur?

Didim'de daire fiyatlarının ucuz olmasıyla nüfus arttı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in nüfusunun 73 bine çıkmasıyla ilgili değerlendirmesinde planlamaların nüfusa göre yapılması gerekliliğine dikkat çekti ve nüfus artışının daire fiyatlarının ucuz olmasından dolayı olduğunu belirtti...

Veli Çilsal: 14 euroya ucuz oda pahalıya patlayacak!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugün ki köşe yazısında Anı Tur sahibi ile yaptığı röportajı '14 euroya ucuz oda pahalıya patlayacak' başlığıyla ele alıyor. İşte o röportaj;

Mantolama nerelere yapılır?

2000 yılında alınan kararla Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği'ne göre binalarda mantolama yani ısı yalıtım yapılması zorunlu hale geliyor.Peki mantolama nerelere yapılır?İşte mantolama yapılması gereken yerler..

Apartman mantolama giderleri nasıl karşılanır?

Bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılan işleme mantolama işlemi adı veriliyor .Mantolamanın maliyeti metrekareye göre değişiklik gösteriyor.Peki apartman mantolama giderleri nasıl karşı

Bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama dış yada iç cepheler için yapılan enerji tasarrufu sağlayan işleme deniyor.Mantolama işlemi için işveren ile işi yapacak firma arasında mantolama sözleşmesi imzalanması gerekiyor.İşte bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama ne kadar tutar?

Binalarda ısı kayıplarının azaltılması ve enerji tasarrufu sağlanabilmesi için mantolama yapılması gerekiyor.Mantolama tutarları metrekareye göre değişikliklik gösteriyor.Peki mantolama ne kadar tutar?İşte mantolama tutarı..

Mantolama ne kadar sürer?

Mantolama , dışarıdaki ısıyı içeriye sokmadan, içerideki ısıyı korumak amacı ile yapının bir bakıma manto içine alınması yani ısı yalıtım malzemeleri ile kaplanmasına deniyor.Peki mantolama ne kadar sürer?

Mantolama fiyatları 2015!

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulamasına deniyor.2000 yılından beri zorunlu olan mantolamanın ücretleri malzemeye,yere göre değişiklik gösteriyor.İşte mantolama fiyatları 2015!

Mantolama yapmamanın cezası nedir?

Resmi Gazetede 2000 yılında yayınlanan Enerji Verimliliği Yönetmeliğince yeni binalara mantolama zorunlu hale getirildiği biliniyor.Peki mantolama yapmamanın cezası nedir?İşte mantolama yapmanın cezası..

ucuz mantolama Haberi

ucuz mantolama

İzolasyon sektörünün tecrübeli ve güven veren firmalarından Oğuz Yapı İzolasyon Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Yavaş ile yaptığımız söyleşi ile sizleri baş başa bırakıyoruz. 


Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

1962 Eskişehir doğumluyum. İlk ve orta tahsilimi Eskişehir'de tamamladım. 

Askerlik dönüsü 1987yılında İstanbul Pendık Gemı Tersanesi Yüzer Havuz inşaatında Yüksel İnşaat şirketinde Muıasebecı olarak işe başladım. 


Ticarete ne zaman atıldınız ve nerelerde çalıştınız? 

1988 yılında Gebze'de Özgür A termit abrikasınm kuruluşunda muhasebe sorumlusu olarak işe başladım. Bu fabrika çalıştırılmadığı için görevimden istifa ederek ayrıldım.Daha sonra Koca Hazır Beton 'da muhasebe müdürü olarakise taşladım. 1093 yılının 3 ayında 4ortak Yapı Tekniği kurduk. 0 zaman bir adam utup...