17 / 05 / 2024

ucuz otel fiyatları

ucuz otel fiyatları

Rusya pazarındaki kan kaybı yüzde 40'ı bulurken, otel dolulukları yerinde saydı. Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yüzde 0,4 artarak yüzde 58,4 olarak kaydedildi.

Dacia Duster'dan bile ucuz Peugeot 2008 fırsatını kaçırmayın! İşte son dakika Peugeot 2008 Nisan 2024 fiyatları!

Peugeot tarafından yayımlanan fiyat listesine göre, 2008 SUV modelinin bazı Dacia Duster versiyonlarından ucuz olduğu belirtildi. Peki Peugeot 2008 fiyatları ne kadar? 

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Hyundai i10'un Mart 2024 fiyatları açıklandı! En ucuz otomobil bakın bu ay ne kadar oldu? 

En ucuz otomobiller listesine adını yazdıran Hyundai i10'ın merakla beklenen Mart 2024 fiyatları açıklandı. Peki Hyundai i10 fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika Hyundai i10 Mart 2024 fiyatları...

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

İzmir’in konut fiyatları raporu açıklandı! En pahalı ve en ucuz ilçeler hangileri oldu? 

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre İzmir’de satılık konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçe Turizm Cenneti Çeşme oldu. Listenin tepesinde Çeşme’yi Güzelbahçe ve Urla izlerken, kentte en ucuz konut fiyatı ortalamasının olduğu ilçe ise Bayındır olarak açıklandı.

Hyundai’den 2024 Ocak ayının en ucuz sıfır aracı ve ocak fiyatları...

Hyundai Türkiye’nin en ucuz araç modelini satmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda geçtiğimiz ay 55 bin TL’ye varan zamla meraklılarının karşısına çıkan otomobil üreticisi 2024 senesinin ilk ayında fiyatlarını sabit tutma kararı aldığı belirtti. İşte haberin detayları...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Bir çok otomobil markası yeni kampanyalı fiyatlarını açıklamasının ardından vatandaşlar heyecanlandı. Araba almak isteyen binlerce kişi en ucuz otomobillerin hangisi olduğunu araştırıyor. İşte herkesin merak ettiği o liste...

Skoda Kodiaq’ın merakla beklenen yeni fiyatı belli oldu! İşte en ucuz Kodiaq fiyatları...

Skoda, Türkiye’de en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden Kodiaq’ın fiyat listesini paylaştı. Skoda’nın resmi internet sitesinde paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Skoda’nın Kodiaq modeline bu ay zam yapmadığı görüldü.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

ucuz otel fiyatları Haberi

ucuz otel fiyatları

Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,4 artarak yüzde 58,4 olarak kaydedildi. Ekonomik krizden darbe yiyen Rusya'dan gelen turist sayısında yüzde 40 civarında karı kaybı yaşanmasına rağmen, diğer turizm pazarlarının etkisiyle Şubat ayında otel dolulukları hafif de olsa. artış gösterdi. 



Dünyanın önde gelen veri ve analiz şirketlerinden STR Global'm 'Şubat 2015 Ülke Performans Raporu'yayınladı. Raporda yor alan verilerinden hareketle Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) tarafından yapılan analize göre, Türkiye genelinde otel dolulukları Şubat 2015'te geçen yılın aynı ayma göre yüzde 0,4'lük artış gösterdi ve yüzde 58,4 olarak kaydedildi. Şubat 2014'te bu oran yüzde 58,2 olmuştu. Yılın ilk 2 aynıda yüzde 2,9 düşüşle 234 bin yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Antalya'da doluluklarında doluluk dikkat çekti....