04 / 05 / 2024

ucuz uçak biletleri

ucuz uçak biletleri

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

2023'ün en pahalı uçak ve otobüs rotaları peş peşe açıklandı!

Bu senenin uçak ve otobüs bileti fiyatlarının ilk beş ayındaki karnesini açıkladı. Peki, en pahalı ve en ucuz uçuş nerelere yapıldı? İşte detaylar...

Seyahat edecek olanlar dikkat! Bunları yapın, uçak biletini ucuza alın!

Son zamanlarda ulaşım ücretlerinde de önemli fiyat artışları yaşanmakta. Özellikle uçak biletleri artık her vatandaşın bütçesine göre değil. Peki çok önemli bir işiniz ya da uçakla seyahat etmeniz gerekiyor ancak bütçeniz yeterli değilse, bunun da bir çözümü var. Nasıl mı? İşte yanıtı…

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

İç hat uçak biletleri tavan fiyatı zamlandı! 

İç hat uçak bilet ücretlerinde daha önce tek yön için 999 Türk lirası olan tavan fiyatına zam geldi. Yeni ücret bin 150 Türk Lirası oldu. Havayolu şirketleri, yeni belirlenen tavan fiyatı üzerinden biletleri bugün itibariyle satışa çıkardı.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

THY'den 299 liraya uçak bileti! Gören duyan inanmadı, bu fiyata uçmayan kalmasın! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk Hava Yolları, yurt içi uçak bileti alanlara indirim düzenliyor. Kampanya kapsamında THY biletleri 299 TL'ye düştü! Türk Hava Yolları Resmen açıkladı, sakın kaçırmayın! Bu fiyata herkes uçacak! İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ucuz uçak biletleri Haberi

ucuz uçak biletleri

Bu ortaklığı THY ve Lufthansa’nın yüzde 50’şer hisselerine sahip oldukları Sunexpress üzerinden yapmak istediklerini belirten Spohr, "Lufthansa olarak pazarın dinamiklerini çok iyi biliyoruz. Hedefimiz, THY ile birlikte kazan-kazan pozisyonunda olacağımız yeni yatırım. Ben iki tarafın da bu ortaklığı farklı bir platforma taşıyıp yola devam ederek başarılı olacağına inanıyorum" dedi.


Uzun menzilde tamamen ekonomi sınıfına sahip olması planlanan bu havayolunu bir yıl içinde faaliyete geçirebileceklerini belirten Spohr, "Uzun menzilde Avrupa çıkışlı ABD’de Florida’dan Güney Afrika’ya, Hint Okyanusu’nda tatil noktalarına farklı yerlere sefer yapacak. Hedefimiz başlangıçta 3 veya 4 uçak. Bir yıl içinde filo 7 uçağa çıkacak" diye konuştu.

SunExpress’i Lufthansa tarihinin en başarılı yabancı ortaklığı olduğunu belirten Spohr, yeni yapının başarıya ulaşması için önemli bir altyapıya sahip olacağına dikkat çekti. 48 yaşındaki...