07 / 05 / 2024

UCZ Market

UCZ Market

UCZ market, 900. mağazasını Bayrampaşa'da açıyor...

Ciner'in UCZ market sayısı bir ayda 60'a ulaştı!

Habertürk TV ve Habertürk Gazetesi'nin sahibi Turgay Ciner'in geçen nisan ayında "UCZ Mağazacılık" unvanıyla şirket kurduğu medyaya yansımıştı

Market ve bakkallar bugün kaça kadar açık?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatili ile hafta sonu birleştirildi ve kısıtlamalar doğrultusunda 3 gün boyunca sokağa çıkma yasağı kararı alındı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen yüzlerce insan ise bugün market ve bakkalların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Evin Adsay tarafından kuruldu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Tetik tarafından kuruldu.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

UCZ Market Haberi

UCZ Market

10 ayda 900 mağaza açan UCZ market, 900. mağazasını Bayrampaşa'da açıyor.


...