18 / 05 / 2024

Ufuk Gülsoy

Ufuk Gülsoy

Ufuk Gülsoy, 2007 yılında Hacettepe Teknokent'e gelen ve planlı Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermeye başlayan şirket, ürettikleri bir ürüne patent aldıktan sonra, Konsol Ar-Ge şirketi kuracaklarını söyledi...

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Technıcs Kontrol Mühendislik Ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Anli tarafından kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Ufuk Oltulu nerede doğdu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Ufuk Oltulu’nun hayatı...

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ufuk Oltulu kimdir? Hangi okulda okulu ve nerelerde görev aldı? İşte Ufuk Oltulu ile ilgili merak edilen her şey...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çakır tarafından kuruldu.

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eren tarafından kuruldu.

Agola Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agola Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yüzer tarafından kuruldu.

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Gülsoy ve Ertuğrul Yurtsever tarafından kuruldu.

Ufuk Gülsoy Haberi

Ufuk Gülsoy


Konak Tıp Çevre ve Madencilik şirketi, 1987 yılında kurulmuş bir şirket. 2007 yılında Hacettepe Teknokent'e gelen ve planlı Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vermeye başlayan şirket, ürettikleri bir ürüne patent aldıktan sonra, Konsol Ar-Ge şirketini kuruyor. Konsol Ar-Ge bugün, paraplejik yani iki bacağı da felçli hastaları yürütmeye yönelik bir pantolon sistemi üzerine çalışmalarını sürdürüyor. 


'Bilimin sanayiye aktarılması güçleşir' Şirketin kurucusu Prof. Dr. Ufuk Gülsoy, bir teknokentte çalışmanın devletin sunduğu avantajların yanında daha disiplinli olmayı gerektirdiğini söylüyor. 


Ancak Gülsoy, son yıllarda teknokentlerin 'modern emlak ofisi' haline geldiğini öne sürerek şu önerilerde bulunuyor: "6 yıldır teknokent bünyesinde çalışıyor olmamızı 25 yılı aşkın geçmişimizle kıyasladığımızda bugün artık modern emlak ofisi haline gelmiş, teknokentlerin, yeniden yapılanması gerekiyor. Günümüz uygulamalarında, yalnızca devletin sağladığı vergi, SSK gibi avantajların yönetici...