13 / 05 / 2024

Ufuk Özdemir

Ufuk Özdemir

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi; Ufuk Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran 2015' te Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi 'nde kuruldu.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi; Ufuk Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran 2015' te Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi 'nde kuruldu.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi açıldı!

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Tazegül Sabuncu Şube Müdürü Temsil ve ilzama yetkililiğinde açıldı.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Kürşat Ufuk: Fikirtepe'de 5 adada proje hayata geçiriyoruz!

Kentsel dönüşümü değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1 milyon 340 bin metrekare (134 hektar) alanda gerçekleştirildiğini belirtti..

Kürşat Ufuk: Kentsel dönüşümü vatandaş durduruyor!

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk, Fikirtepe'de bazı vatandaşların kentsel dönüşümden aşırı kar etmeye çalıştığını belirterek, "Böyle olunca kentsel dönüşümü vatandaş durduruyor" dedi.

Ufuk Arslan: İstanbul'da han ve konaklar otele dönüşüyor!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

Ufuk Nurullah Bilgin Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı!

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN, Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı. Atama kararı bugünkü 29231 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ufuk Özdemir Haberi

Ufuk Özdemir

Asırlık İnşaat Anonim Şirketi; Ufuk Özdemir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.


Asırlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...