27 / 05 / 2024

Ufuk Tartıcı

Ufuk Tartıcı

STY Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Ufuk Tartıcı, Burak Yalçın tarafından 625 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Ağaoğlu My Office 212'de kuruldu.

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

Motosiklet Kullanıcılarına Ceza Uyarısı: Yanlış Bilgiyle Yola Çıkanlar Cezalandırılıyor

Son zamanlarda motosiklet kullanıcılarını ilgilendiren motosiklet ehliyeti sınıflarıyla ilgili tartışmalar gündeme geldi. 50 cc silindir hacmine sahip motosikletlerin B sınıfı ehliyetle kullanılabileceği açıklaması yapılmasına rağmen henüz yasal olarak kabul edilmedi.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Tartıcılar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tartıcılar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Tartıcı tarafından kuruldu.

Yapıcım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzbeton'un Pınarbaşı'nda mıcır tesisi kurması tartışma yarattı!

İZBETON’un Pınarbaşı’nda bir taş ocağının ruhsatını kiralayıp mıcır tesisi kurması sektör temsilcileri arasında tartışma yarattı. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş işletmenin nakliye maliyetini artıracağını savundu.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 411 kalıcı işyerini satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Medisi'nin mart ayı toplantısında belediyeye ait 411 adet kalıcı işyerinin satılması gündeme gelecek. Meclis işyerlerinin satışını tartışarak karara bağlayacak.

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğulları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yazıcı, Şadi Yazıcı, Ufuk Yazıcı, İmdat Yazıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Ufuk Bekdemir: Stat ya Çiğli'ye yapılacak ya da iptal edilecek!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

E.C.A. ve Serel yeni reklam filmleriyle dikkat çekiyor!

Yeni reklam kampanyasında E.C.A.’da ‘Tartışmasız son nokta’ slogan ile Serel’de de ‘Olacaksa Serel olsun’ diyerek her iki markasında da da yılların tecrübesinin getirdiği iddialı yaklaşımını kullanıcısı ile paylaşıyor.

Ufuk Tartıcı Haberi

Ufuk Tartıcı

STY Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Ufuk Tartıcı, Burak Yalçın tarafından 625 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


STY Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin öncelikli amacı her türlü turizm yatırımı yapmak, turistik tesisler inşa etmek, yapılmış olan tesisleri satın almak, işletmek ve işletilmek üzere üçüncü kişi ve kuruluşlara kiraya vermek,                      Turizm faaliyeti dahilinde; her türlü restoran, kafeterya lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak , işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerleri işletmek üzere; bayilik ve franchising anlaşmaları yapmak,              Turistik otel, motel, tatil köyü, apart, pansiyon, kamping, kafeterya, restoran, yüzme havuzu, sauna, hamam, eğlence merkezleri, dinlenme tesisleri inşa etmek, satın almak,...