29 / 04 / 2024

Ufuk Yatırım sorumluluk beyanı

Ufuk Yatırım sorumluluk beyanı

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çakır tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım 2019 faaliyet raporu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım İnşaat, 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çavdarlı, Cem Kaan Kuş, Muhammer Kaya, Kerem Şen ve Ufuk Kortan ortaklığında kuruldu. 

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Ufuk Yatırım 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

Yabancı yatırımcılar Ankara'ya yatırım için harekete geçti!

Ufuk Mülk Yatırım Proje Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, yabancı yatırımcıların Ankara’da özellikle gayrimenkul satış veya kiralaması gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Ufuk Caddesi'nde kuruldu.

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ufuk Elmas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Atilla Elmas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Ufuk Yatırım sorumluluk beyanı Haberi

Ufuk Yatırım sorumluluk beyanı

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak - 30 Eylül 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar, 1 Ocak 2017 - 30 Eylül 2017 ara döneminine ait faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.


Sorumluluk beyanı:
Şirketimizin 01.01.2017 -30.09.2017 dönemine ait finansal tablo ve faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini,
 
B)     Şirket'teki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediğini ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,
 
C)     Şirket'teki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, bu tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile...