27 / 04 / 2024

Uğur Dumankaya 2015 seçim değerlendirme

Uğur Dumankaya 2015 seçim değerlendirme

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, genel seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Dumankaya, "Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.” dedi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Dumankaya 2015'te gelirini yüzde 19 artırdı!

Satışlarının üçte ikisini Avrupa yakasındaki projelerden sağlayan Dumankaya İnşaat, 2014’te 400 milyon liralık satış geliri elde etti. Uğur Dumankaya, bu yılın ilk 3 ayında gelirlerini yüzde 19 artırdıklarını belirtti..

Uğur Dumankaya hakkında bilinmeyenler!

Başkan Köşe için bu hafta konuğumuz Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu. Dumankaya, çalışma temposu ve iş hayatı dışında yaptıklarını Milliyet’le paylaştı.

İnşaat patronları 2015'i değerlendirdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 2015'i değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: 2015 yılında daha dikkatli olmalıyız!

Çevre ülkelerdeki gerginlik ve global sıkıntıların sonucu sektörde hissedilen sıkıntıların gelecek sene de etkisini hissettireceğini söyleyen Uğur Dumankaya, 2015'te dikkatli olunması gerektiğine ilişkin uyarıda bulundu..

Uğur Dumankaya 2015 seçim değerlendirme Haberi

Uğur Dumankaya 2015 seçim değerlendirme

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, genel seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yaptı. Dumankaya, ekonomik istikrarın sürmesini en büyük beklentileri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "1 Kasım Genel Seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İş dünyası olarak ülkemizin elde ettiği kazanımların ve ekonomik istikrarın sürdürülmesi en büyük beklentimizdir. Milletimiz 1 Kasım seçimlerinde, yüksek bir katılımla, iradesini, 4 partili bir Meclis’ten yana kullanmıştır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bütünlüğüne sahip çıkma yönünde güçlü bir irade ortaya koymuştur.” 


Kurulacak hükümetin bu fırsatı iyi değerlendirmesi, en kısa zamanda barış ve ekonomik istikrarı yeniden hayata geçirdiğimiz bir döneme girmeliyiz. İnovasyon ve Ar-Ge’yi merkeze alan, bilgi ve teknoloji sistemleri odaklı, eğitimi öne çıkaran, yüksek katma değer odaklı projelerle ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmalıyız. Bir an...