04 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya toplantı

Uğur Dumankaya toplantı

Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Togan Yazıcıoğlu ev almayı planlayan tüketiciler için en kapsamlı içeriklere sahip "D Planı" seçenekleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Ahmet Edip Uğur Balıkesir projelerini atlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinin başlamış olan ve devam eden yatırımları hakkında düzenlenen basını bilgilendirme toplantısında konuştu, Uğur, Balıkesir'de ilkleri yapıyoruz” dedi.

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ahmet Edip Uğur: Ayvalık'ı dünya markası yapacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Uğur Dumankaya toplantı Haberi

Uğur Dumankaya toplantı

Toplantıda Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Togan Yazıcıoğlu ev almayı planlayan tüketiciler için en kapsamlı içeriklere sahip "D Planı" seçenekleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, sektörde yine bir ilke imza atarak tüketicilerin finansal ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik içeriklere sahip uygulamalar ile gayrimenkul sektöründe, kuralları yıkarak geleceği şekillendirmeye ve müşterilerinin hayatlarına daha da değer katacak çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. 


Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: "Dumankaya'da arayışımız hep daha kaliteliden, daha yüksek standarttan yana oldu. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Bugünün gerçekçiliği ile hep yarını planlayan, kendinden emin ve beklenen sonuçların ötesinde performans sergileyen bir ekip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çok hızlı değişen bir pazar var ve bizim...