06 / 05 / 2024

Uğur Dürlü

Uğur Dürlü

FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ömeroğlu, Uğur Dürlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

SGK İl Müdürlüğü tekne satıyor! Yanlış duymadınız! Bedeli dudak uçuklattı!

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü (SGK) İl Müdürlüğü tekne satışı yapıyor. 14 Şubat 2023’teki ihalenin muhammen bedeli ise dudak uçuklattı. İşte haberin detayları…

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği yönetimine girdi!

Çelik sektörü, dünya pazarlarında bundan böyle daha güçlü olacak. ÇİB Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği'nin icra komitesi üyeliğine seçildi.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeber, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün yüzde 30'u tamam!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının inşaatı hızla devam ediyor. Binanın yapım aşamasının yüzde 30'u bitti.

Uğur Dürlü Haberi

Uğur Dürlü
FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ömeroğlu, Uğur Dürlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü özel ve resmi sektör inşaat taahhüt ve montaj işleri,yurt içinde ve yurt dışında her türlüinşaat, binalar, konutlar resmi binalar, prefabrik binalar,yollar , otoyollar, köprüler, tüneller,demiryolları, havaalanları, su ve kanalizasyon işleri, su şebekeleri ve tünelleri, barajlar ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, etüt, tahlil,müteahhitlik , mimarlık ve diğer mühendislik hizmetleri ile şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak ve inşa işlerine bağlı taahhüt konuları ve her türlü inşaatlar şirketin faaliyetlerine dahildir. Şirket her türlü inşaat malzemeleri ve yapı...