14 / 05 / 2024

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü açıldı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Uğur Okullarını Türkiye'nin değerlerine sahip çıktığı için tebrik etti.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü Haberi

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "15 Temmuz'da milletimizin verdiği üstün mücadelenin ve 15 Temmuz kahramanlarının gelecek nesillerimiz tarafından daha da iyi anlaşılması, öğrenilmesi ve onların mücadelesinin nesilden nesile aktarılması gerekmektedir. Milletimizi ebediyen hür yaşatacak irade, 15 Temmuz iradesidir. Bu iradenin gelecek nesillere aktarılması görevini öncelikle eğitim kurumlarımız yapacaktır. Milli Eğitim Bakanlığımız da başta olmak üzere." dedi.  


Bakan yılmaz, Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü'nün açılış töreninde yaptığı konuşmada, Uğur Okullarının yöneticilerini, çalışanlarını, öğrenci ve öğretmenlerini yurt içi ve yurt dışında gösterdiği başarılar ve Türkiye'nin değerlerine sahip çıktığı için tebrik etti. 


Tören öncesinde, bağlama çalan 13 yaşındaki Ali Şahin'in "Geleceğin Neşet Ertaş"ı olduğunu belirten Yılmaz, Şahin'i okutacak Uğur Okulları'nın Türkiye'ye bir değer kazandırdığını ifade etti. 


Bakan Yılmaz, 15 Temmuz'un Türkiye tarihine şanlı...