11 / 05 / 2024

uğur poyraz kamulaştırma

uğur poyraz kamulaştırma

Avukat Uğur Poyrat yapılaşmasına izin verilmeyen arsasının kamulaştırılması için açtığı davayı kazandı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'ta acele kamulaştırma kararı!

Uşak'ta 154 kV Uşak 380-Uşak OSB Enerji İletim Hattı projesi için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Sebastapolis'da kamulaştırma sorunu çözüm bekliyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinin üzerine kurulu olduğu "Sebastapolis Antik Kenti"nde kazı çalışmaları kamulaştırma sorunu nedeniyle güçlükle ilerliyor.

Uşak Merkez'de acele kamulaştırma!

Uşak Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması işinin yapım amacıyla listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

5 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

İshak Alaton'un projesine şimdi de acele kamulaştırma şoku!

Geçtiğimiz Eylül ayında vefat eden iş insanı İshak Alaton, “En büyük hayalim” dediği bir okul projesini Çatalca için gündeme getirdi. Okul binasının üzerinde bulunduğu araziye ilişkin otoyol projesi için acele kamulaştırma kararı alındı.

İzmir Göztepe'nin yeni stadı için acele kamulaştırma!

İzmir Göztepe'ye Gürsel Aksel'de yapılacak yeni stat projesi için Bakanlar Kurulu acele kamulaştırma kararı aldı. Gürsel Aksel Stadyumu'nun bulunduğu alana ek olarak 150 metrekare alanın acele kamulaştırması için karar verildi.

Artvin Yusufeli kamulaştırma bedelleri meclise taşındı!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılacak baraj için alınan kamulaştırma kararında bedellerin düşük olduğu iddiasına ve çiftçilerin mağduriyetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şeyhmus Diken'den Sur'daki kamulaştırma kararı açıklaması!

Diyarbakır’ı, Sur’u en iyi bilen isimlerden biri Yazar Şeyhmus Diken. Sur üzerine çok şey yazan, söyleyen Diken Sur'daki acele kamulaştırma kararı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar..

Poyraz RES için acele kamulaştırma!

“154 kV Poyraz RES-(Mustafa Kemal Paşa-Orhaneli EİH) Girdi-Çıktı Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

uğur poyraz kamulaştırma Haberi

uğur poyraz kamulaştırma


Avukat Uğur Poyraz'ın Boğaz'da bulunan ve yapılaşmasına izin verilmeyen arsasının kamulaştırılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne açtığı davayı...