29 / 04 / 2024

Uğur Yüce

Uğur Yüce

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, yeni imar planın olmamasının ’sanal fiyatlar’ oluşturduğunu belirterek, “Ordu’da eski imar planının devam etmesi ’sanal fiyatların’ oluşmasına sebep oldu. " dedi.

Uğur Yüce: Şehirlerin gelişmesi için kentsel planlama şart!

Ordu Tüm emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce,“Ordu ilinin büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş hijyenik yaşanabilir bir il olabilmesi için acilen kentsel planlama yapılması kaçınılmazdır. Ordu’nun idare edildiği kent planı şehrimizin kuruluş tarihinde yapılmıştır.” dedi.

Uğur Yüce, Kemeraltı'ndaki 9 havranın restore edilmesini istedi!

Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret AŞ (TARKEM) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Yüce, turizmin canlanması için Kemeraltı'ndaki 9 havranın restore edilip, ziyarete açılmasını istedi.

Konut satışlarını fındık mı düşürdü?

Fındık fiyatlarından en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat yer alıyor. Birçok emlak ve gayrimenkul danışmanı fındık fiyatlarına bağlı olarak fındık üretiminin yoğun olduğu illerde satışların düştüğünü belirtiyor.

Uğur Yüce: Fiyatların düşmesi için imar planı şart!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu’da emlak fiyatlarında yaşanan artışın yeni imar planının yapılmamasından kaynaklandığını ve yeni bir imar planı yapılması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Uğur Yücel 1.5 milyon dolarlık villasını geri alamadı!

Uğur Yücel, kredi çekmesi için üzerine geçirdiği 1.5 milyon dolarlık evini geri alamadığı ve çekleri ödemediği iddiasıyla ortağı İbrahim Ahıskalı'dan davacı oldu...

Tarihi Kemeraltı Çarşısı TARKEM ile dönüşecek!

İzmirli 116 iş insanı tarafından hayata geçirilen TARKEM, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı eski günlerine dönüştürecek. Projenin fikir babası Uğur Yüce, şehrin kaderini değiştirecek TARKEM projesinin detaylarını paylaştı.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Hacı Uğur Polat: Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada "Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz" dedi.

Ordu'da konut ve kira fiyatları uçtu!

Ordu'da konut satış fiyatı ve konut kira fiyatları tavan yaptı. Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, konut fiyatlarının sürekli arttığını dile getirdi. 

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 14,38 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 14,38 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları yüzde 15,47 sınırında!    

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki payları 21 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 15,47 sınırına ulaştı. 

Uğur Yüce Haberi

Uğur Yüce

Ordu’da hayata geçen yatırımlarla birlikte birçok sektörde hareketlilik yaşandı. Ordu’da gerçekleşen yatırımlar ve turizm atağı 2016 yılında gayrimenkul sektörünü de olumlu etkiledi. Gayrimenkul sektöründe 2016 yılında Ordu’da yaşanan durumu ve ortaya çıkan ’sanal fiyatları’ değerlendiren Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, "2016 yılında emlak piyasası güzel bir yıl geçirdi. İlimize yapılan merkezi yatırımlar yeni otobanlar, çevre yolları ve geçtiğimiz yıl hizmete giren Ordu-Giresun Uluslararası Havalimanı ilimize artı bir değer kazandırdı. İlimizdeki gayrimenkul sektörüne, arsa ve daireye olan ilgiyi arttırdı. Dolayısıyla 2016 yılında Ordu’da ki emlak sektörü çok güzel bir yılı geride bıraktı" diye konuştu.


“Yeni imar planına ihtiyaç var”

Ordu’da arsa ve konut fiyatlarında ’sanal fiyatların’ oluştuğunu bu durumun en önemli sebebinin de Ordu’da yeni bir imar planının yapılmamasından kaynaklandığını...