06 / 05 / 2024

Uğurcan Giray biyografi

Uğurcan Giray biyografi

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş'ın görevinden ayrılması ile Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Uğurcan Giray oldu. Peki, Uğurcan Giray kimdir? İşte Uğurcan Giray..

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Uğurcan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Binalarımızı depreme karşı nasıl koruruz?

TİS Teknolojik İzolatör Sistemleri Genel Müdürü Uğurcan Özçamur ‘deprem yalıtımı ve teknolojileri’ ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpden İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Kana tarafından kuruldu.

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Yerel seçimlerden sonra konut satışları yılın en iyi seviyesine ulaşacak!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında konut satışlarında hızla yükseleceğini söyledi... 

Konut satışları seçimlerden sonra artacak!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman konut satışlarının seçimlerden sonra artacağını söyledi.

Dev kampanya sonrası yabancıların konut talebi hızla arttı!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman "Dev kampanya sonrası yabancuların konut talebi hızla arttı" dedi..

Uğurcan Giray biyografi Haberi

Uğurcan Giray biyografi

Uğurcan Giray kimdir?

Uğurcan Giray, 1990 yılı Marmara Üniversitesi mezunu. Uğurcan Giray, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi Namık Bahri Uğraş'ın görevinden ayrılması ile Yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili oldu.


Uğurcan Giray iş hayatına Esbank ile başladı. Burada 1991 - 1993 yılları arasında hizmet verdi. Daha sonra 1993 - 1995 yılları arasında Impexbank'ta görev aldı.


Sırasıyla, Bank Express ve Alternatifbank'ta çalışan Uğurcan Giray, 2003 - 2006 yılları arasında Dema Grup'ta Finans Müdürü olarak görev aldı.


Uğurcan Giray, 2006 - 2010 yılları arasında da Yeşil İnşaat'ta Finans Müdürü olarak hizmet verdi.


Yeşil GYO iletişim bilgileri:

Yılanlı Ayazma Yolu No:15 Yeşil Plaza,

K:18 Cevizlibağ, 34020 İstanbul

Telefon: 0212-709 3745

Faks : 0212-353 0909

Mail : [email protected]




Yeşil GYO başkan vekili Uğurcan Giray...