04 / 05 / 2024

ukra inşaat hane plus aidat oranları

ukra inşaat hane plus aidat oranları

Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü...

Gümüşhane'de inşaat işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 8 yaralı!

Diyarbakır'dan Giresun'a giden ve inşaat işçilerini taşıdığı bildirilen midibüs devrildi, kazada 8 kişi yaralandı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane Dernek Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen organizasyonda Gümüşhane Stadı'nın inşaatına 2020'de başlanacağını duyurdu.

Gümüşhane Havalimanı inşaatında son durum!

Gümüşhane ve Bayburt illerine hizmet verecek yıllık 2 milyon yolcu kapasiteli Gümüşhane Havalimanı inşaatındaki dolgu çalışmaları kış mevsimine rağmen tam gaz devam ediyor...

Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor!

Gümüşhane ile Bayburt arasında, temeli 13 Haziran'da dönemin başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan Gümüşhane Bayburt Havalimanı inşaatı sürüyor.

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatı alındı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatını aldı...

GÜSİAD İnşaat Sektör Komisyonu kuruldu!

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın, kurumun organizasyon yapısında inşaat sektör komisyonunu oluşturduklarını söyledi.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor!

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve kendisinin bu havalimanı projesiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

ukra inşaat hane plus aidat oranları Haberi

ukra inşaat hane plus aidat oranları


Ukra İnşaat'ın gözde projelerinden Hane Plus'ta yaşam bir yandan devam ederken yönetim hizmet giderlerinin sağlandığı aidat tahsilatlarının 6 ay öncesine nazaran yüzde % 125 e çıkması yüzleri güldürdü.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmetleri sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş, Solarkent, N Towers gibi sitelerde başlattığı değişim rüzgârından sonra Hane Plus sitesinde aidat tahsilat oranlarının yüzde 7 lerden devralarak bünyesinde yetiştirdiği tecrübeli site müdürü ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Merkezinin Aidat Takip Uzmanları ile çalışmalar yaptı ve çalışmalar ocak ayı sonu itibari ile meyvesini verdi. Hane Plus ta ilkin ocak ayında aidat tahsilatları % 36 ya şubat ayında % 52 ye ve Mart ayı sonu itibari ile tahsilatlar önceki ayların ödenmeyen aidatlarının da tahsil edilmesi ile % 125 e çıktı.


Ukra...