29 / 04 / 2024

Ukra İnşaat iflas erteleme

Ukra İnşaat iflas erteleme

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yaptığı açıklamada mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.

Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat'ın iflas erteleme davası yarın 2013/605 Esas Anadolu 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde saat 15:00'te görülecek.

Ukra İnşaat iflas mı etti? Ukra İnşaat'tan açıklama!

Ukra İnşaat , basında yer alan iflas erteleme haberlerine ilişkin ve sürece dair açıklama yaptı...

Ukra İnşaat iflas ertelemesi hakkında açıklama yaptı!

Ukra İnşaat iflas erteleme haberlerine basın açıklaması yaptı. Açıklamada şirketin müşterilerini mağdur etmeyeceklerinin altı çizildi...

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Gündoğan İnşaat iflas mı ediyor?

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Gündoğan Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflas ertelemesinin uzatılması hakkındaki davayı reddetti... 

ELS Elektrik Proje İnşaat iflas etti!

ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iflas etti. Bugüne kadar onlarca projeye imza atan şirketin iflas tasfiye işlemlerine başlanıldı...

AST İnşaat iflas etti!

İflas eden Antalya’daki Mardan Palace Otel’in sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov’un oğullarına ait olan AST İnşaat Turizm A.Ş de iflasını açıkladı. Şirket, iflas eden ünlü otelin de mülk sahibiydi...

İnanlar inşaat iflasını istedi!

İnanlar İnşaat şirketinin patronu mimar Serdar İnan, bir basın açıklaması yaparak şirketinin iflasını istedi...

Olimpus İnşaat iflas etti!

2009 yılında hizmete açılan Mardan Palace Hotel'in işletmeci şirketi Olimpus İnşaat, yurtdışı kaynaklı yaklaşık 250 milyon dolarlık borcu nedeniyle iflas etti. İşte detaylar...

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Yeni Sarp İnşaat iflas etti!

İFM kapsamında inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen Yeni Sarp İnşaat-Öz Akar Adi Ortaklığı için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor.

Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi!

Samsun 422 konutlu Çay Mahallesi TOKİ Konutları'nda ev sahipleri anahtar teslimi beklerken yeni bir gelişme öğrendi. Yapımı üstelenen Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi.

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi!

İstanbul Ataşehir’de bulunan Sarphan Finans Park’ı inşa eden Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi. 700 milyon lira değerindeki projeye üç kişilik bir kayyum heyeti atandı.

Kazova İnşaat iflas erteleme başvurusu yaptı!

Timsah Arena başta olmak üzere 50’yi aşkın büyük projeyi üstlenen Kazova İnşaat’ın iflas erteleme başvurusu yaptığı belirlendi. Mahkemeden tedbir kararı alan şirketin, bu karar sayesinde projeyi tamamladığı anlaşıldı.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Ukra İnşaat iflas erteleme Haberi

Ukra İnşaat iflas erteleme


Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat yeni bir açıklama yaptı. Ukra İnşaat mahkeme tarafından uzatma taleplerinin kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verildiğini bildirdi.


İşte Ukra İnşaat tarafından yapılan o açıklama:


Sayın Müşterilerimiz,

Şirketimize 10.07.2014 tarihinde Mahkeme tarafından 1 yıllık iflas erteleme kararı verilmiştir. Bu sürenin uzatılması amacıyla 06.07.2015 tarihinde Mahkemeye müracaat edilmiş ve 10.07.2015 tarihinde Mahkeme tarafından uzatma talebimiz kabul edilerek tedbir kararının devamına karar verilmiştir. Mahkeme tarafından henüz duruşma günü verilmemiş olup duruşma günü verildiğinde sizlerle paylaşılacaktır.

Saygılarımızla...



Reklam filmlerinde Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü isimlerini oynatan ve bozulan mali yapısını düzeltemeyince Aralık 2012'de iflas erteleme isteyen Ukra İnşaat 378 ofislik Ukra Han Plus, 800 konutluk Hane Plus projelerinden sonra, 2010’da en büyük projesi olan...