02 / 05 / 2024

Ukracity eylemleri

Ukracity eylemleri

Ukracity mağdurları 1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00'te Esenyurt'ta eylem yapacak. Ukracity mağdurları Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için 7 Şubat 2015 tarihinde de eylem yapmıştı....

Ukra İnşaat'tan Ukracity açıklaması!

Ukra İnşaat internet sitesinden yaptığı açıklamada "UKRACİTY projemizin tamamlanması ile ilgili olarak projemizle ilgilenen inşaat şirketi ile son bir hafta içinde 4 defa bir araya gelinmiştir" dedi

Uzungöl’de kaçak yapı yıkımına tepki!

Trabzon Uzungöl’de imar barışına uygun olmayan kaçak yapıların yıkımı devam ederken, Uzungöllü vatandaşlar eylemleri sürüyor. Yıkımlara tepki gösteren Uzungöl Platformu üyeleri seslerini Cumhurbaşkanına duyurmak için Ankara’ya gidiyor.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

BM İsrail'in yeni yerleşim planını kınadı!

Birleşmiş Milletler: "Barışa ve iki devletli çözüme zarar veren tüm tek yanlı eylemleri bir kez daha kınıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına CİMER çağrısı!

Ukra City Komşuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesini duyurmak için tüm Ukra mağdurlarına çağrı yaptı.

Ukracity'nin inşaatı başlıyor!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'la da yeni bir görüşme gerçekleştiren UKOM arsa sahipleriyle yaşanan sorunların aşıldığını belirtti.

Ukracity davasında son durum!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak hakkında yapılan suç duyurusu, dolandırıcılık davası olarak dün görüldü. İşte Ukracity davasında son durum...

UKOM'dan Ukracity mağdurlarına çağrı!

Ukra City Komşuları Derneği (UKOM) Ukracity mağdurlarına çağrı yaptı. UKOM, Ukracity'nin Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dolandırıcılık davasına tüm mağdurların müdahil olması gerektiğini söyledi.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devrinde son durum!

Esenyurt'taki imar krizine takılan ve yarım kalan Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Ukra City'nin satış ofisine kendi tabelasını asan Özyurtlar projeyle ilgili flaş bir açıklama da yaptı.

Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Meram'da kentsel dönüşüm eylemleri devam ediyor. Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa mahallelerinde başlatılan “Kentsel Dönüşüm ve İmar Uygulaması Projesi” bölge sakinleri tarafından ikinci kez protesto edildi

Tamer Özyurt'tan flaş Ukracity açıklaması!

Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity ile ilgili flaş açıklamalar yaptı, Özyurt Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söyledi...

Ukra City'nin devrinde son durum ne?

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity eylemleri Haberi

Ukracity eylemleri


Ukracity mağdurları iki yıl önce teslim edilmesi gereken Ukra City'i teslim etmediği gerekçesi Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u protesto etmek için 7 Şubat 2015 tarihinde eylem yapmıştı. Özyurtlar İnşaat'la yaşanan sürece zarar vermemek adına sessiz kalmayı seçen mağdurlar sessizliğini bozuyor ve yeni eyleme hazırlanıyor. 


1 Mart 2015 Pazar günü saat 14:00'te Esenyurt Ukracity satış ofisi önünde eylem yapacak olan mağdurlar eylemlerini inşaat başlayana kadar sürdürmeyi planlıyor.



Ceren...