02 / 05 / 2024

ukrayna 2016 osb projeleri

ukrayna 2016 osb projeleri

Ukrayna, ekonomisini toparladı. Türkiye ile imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri son aşamada. Ülkede Türkiye’ye benzer Organize Sanayi Bölgeleri kuruluyor…

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Karaman OSB çalışanları TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Karaman OSB kura sonucu 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman OSB çalışanları kura sonucu tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sinop-Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı için acele kamulaştırma!

2016/9420 sayılı Sinop/Boyabat OSB Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Sinop İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erzurum 2. OSB'nin ilk etap altyapı çalışmaları Ekim'de tamam!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.Vali Azizoğlu, OSB'nin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının 2016 yılı Ekim ayında tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

EXPO 2016 Antalya için Ukrayna bahçesi açıldı!

EXPO 2016 Antalya'da Doğu Avrupa ülkelerinden Ukrayna'nın Odessa plajı konseptiyle hazırlanan bahçenin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende Ukrayna'nın geleneksel kıyafetleri giyildi.

Ukrayna'ya OSB'ler kuruluyor!

Ukrayna, ekonomisini toparladı. Türkiye ile imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri son aşamada. Ülkede Türkiye’ye benzer Organize Sanayi Bölgeleri kuruluyor…

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Antalya OSB, EXPO 2016 Antalya'da 500 metrekarelik bahçe oluşturacak!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), EXPO 2016 Antalya'da 500 metrekarelik kurumsal bir bahçe oluşturmak için hazırlıklara başladı.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camiinin inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak!

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda cami inşaatı konuşuldu.

ukrayna 2016 osb projeleri Haberi

ukrayna 2016 osb projeleri

UKRAYNA ile Türkiye arasındaki ekonomik ve siyasi ilişkiler çok daha eskilere dayanıyor ancak iki ülke arasındaki ilişkiler özellikle SSCB’nin dağılmasından sonra arttı. Öyle ki 1990’lı yıllarda Türk girişimciler tarafından en çok şirket kurulan ülkelerden biri Ukrayna’ydı. Aynı dönemlerde başta tekstil, deri, gıda ve inşaat olmak üzere çeşitli sektörlerden birçok Türk firması bu ülkede yatırıma soyundu. Yine o yıllarda binlerce genç eğitim için Ukrayna üniversitelerini tercih etti.


Ukrayna’ya 1990’lı yıllarda giden Türk girişimciler ve bu ülkenin üniversitelerinden son 20-25 yılda mezun olan Türk öğrencilerin bir bölümü bugün işadamı, esnaf ya da profesyonel yönetici olarak bu ülkede yaşamlarına devam ediyorlar. 2008 global krizi ve Ukrayna’nın son 3-4 yıldır yaşadığı kendi krizi sonucu ülkedeki bazı küçük Türk yatırımları kapansa da bugün itibariyle Ukrayna’da...