24 / 07 / 2024

Ukrayna borç

Ukrayna borç

Gazprom'un açıkladığı finansal sonuçlara göre şirketin Avrupa'ya ihracatı yıllık bazda yüzde 7 artışla 883,19 milyar rubleye yükseldi. Şirketin net karı ise bu yılın ilk yarısında geçen yıla oranla yüzde 23 azalarak 450,58 milyar ruble oldu.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Ukrayna'da konut sektörüne yeni yasa! Yatırımcılar nasıl korunacak?

Ukrayna’da konut sektöründe mali piramitlerin ve skandala yol açan bitmemiş projelerin ortaya çıkmasını engellemek amacıyla Topluluklar ve Bölgeler Kalkınma Bakanlığı, “İnşaat Projelerine Borç Verenlerin Haklarının Korunması İçin Ukrayna’nın Bazı Yasama Kanunlarında Değişiklik Yapılmasına Dair” bir

TOKİ, taksit ve borç bakiyelerine 1 yıl süreyle artış yapmayacak!

TOKİ, son günlerde konut satışlarınclaki taksil ve borç bakiyelerinin yanlış hesaplandığı yolundaki haberler üzerine, sattığı konutların taksit ve borç bakiyelerine bir yıl artış yapmayacağını açıkladı...

Ukrayna'da Sultan Süleyman anısına yaptırılan cami büyük ilgi görüyor!

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın anısına hayırsever bir Türk tarafından yaptırılan cami Müslümanlar kadar kentte gelen birçok kişinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

İnternetten Borç Bilgilendirme servisi yenilendi!

İnternetten Borç Bilgilendirme servisi yenilendi. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın web sitesinden verilen " Borç Bilgilendirme" servisinin, vergi borçlarının anlık olarak öğrenilebilmesine imkan verecek şekilde yenilendiği bildirildi.

Borç Bilgilendirme Servisi yenilendi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Borç Bilgilendirme Servisi yenilendi. Güncel Borç Bilgisi Sorgulanabilecek Şekilde Yenilendi. İşte Yeni Borç Bilgilendirme Servisi sistemi detayları...

Atlasjet Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “ Atlasjet Ukrayna ”, Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Atlasjet, Ukrayna uçuşlarına başlıyor!

Ukrayna havacılık sektörüne hızlı giriş yapan “Atlasjet Ukrayna”, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Kiev merkezli iç ve dış hat uçuşlarına Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

Belediyeler borçlarını ödemek için SGK'ya para yerine arazi veriyor!

Para yok, arazi verelim SGK'ya yüklü miktarlarda borcu olan belediyelerin, borçlarına karşılık olarak kullanılamayacak gayrimenkul ve arazileri teklif ettiği ortaya çıktı. Bir anlamda hem gayrimenkulden, hem de borçtan kultulma amaçlanıyor...

Ukrayna'dan kaçan uçaklar Türk hava sahasına girdi!

Ukrayna-Rusya arasındaki gerginlik başta olmak üzere, bölge ülkelerinde yaşanan istikrarsızlık ve güvenlik riskleri, Türkiye hava sahasına olan talebi artırdı. Türk hava sahasını kullanan uçakların sayısı son bir haftada yüzde 30 artış gösterdi.

TOKİ taksit ve borç bakiyelerinde bir yıl süreyle artış yapmayacak!

TOKİ tarafından satışa sunulan projelerin taksit ve borç bakiyelerinin belirlenmesinde iki ayrı oran kullanılıyor. TOKİ sattığı konutların taksit ve borç bakiyelerinde bir yıl süreyle artış yapmayacak...

Niğde Bor'da icradan 4 milyon 962 bin TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Niğde Bor'da yer alan bakır işleme fabrikası ve 8 arsa Bor İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2014 saat 13.30'da ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin toplam değeri 4 milyon 962 bin 242 TL olarak belirlendi.

Fatma Şahin: 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun mesaisine rağmen Haber gazetesi ekibini kabul etti. 100 Günlük başkanlık dönemine projeksiyon tutan Fatma Şahin 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz dedi...

Ukrayna borç Haberi

Ukrayna borç


Rus enerji firması Gazprom'un yılın ilk yarısındaki net karı yüzde 23 azalarak 450,58 milyar ruble oldu. 


Gazprom'un açıkladığı finansal sonuçlara göre şirketin Avrupa'ya ihracatı yıllık bazda yüzde 7 artışla 883,19 milyar rubleye yükseldi. Şirketin net karı ise bu yılın ilk yarısında geçen yıla oranla yüzde 23 azalarak 450,58 milyar ruble oldu.   


Kar oranındaki düşüşün, Ukrayna'nın 215,8 milyar rublelik doğalgaz borcundan kaynaklandığı...