13 / 05 / 2024

Ulaş Karaca kimdir

Ulaş Karaca kimdir

Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca kimdir? Ulaş Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Karaca, ne zamandan beri Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız" dedi.

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Ulaş Karaca kimdir Haberi

Ulaş Karaca kimdir

Ulaş Karaca kimdir?

Ulaş Karaca, 25.09.1974 yılında Iğdır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Iğdır’da tamamladı. 1996 yılında Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1996-2001 yılları arası Iğdır Milli Eğitim, 2001-2005 yıllarında ise Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı. 2005-2008 yıllarında vekaleten Şube Müdürlüğü görevini yürütürken 2008 yılında yapılan Şube Müdürlüğü sınavı ile Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 


2008-2009 yıllarında Şube Müdürlüğü görevinin yanında Iğdır Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevini de yürüttü. 24.10.2011 tarihinde Ardahan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. 


2013-2014 yılları arasında İl Müdürlüğü görevinin yanında ayrıca Ardahan İl Özel İdare Genel Sekreterlik görevini de yürüttü. 


Halen Ardahan’da İl Müdürü olarak görev yapan Ulaş KARACA evli ve üç çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres:...