08 / 05 / 2024

Ulaş Yurdakul tekirdağ

Ulaş Yurdakul tekirdağ

Tekirdağ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kimdir? Ulaş Yurdakul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Yurdakul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ulaş Yurdakul..

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tekirdağ Malkara Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Tekirdağ  Malkara Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul başkanlığında düzenlenen toplantıda başta imar olmak üzere gündem maddeleri konuşuldu. 

Ulaştırma Bakanlığı'ndan Tekirdağ'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde bulunan arsa satılıyor. 80 bin metrekarelik gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 898 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ'da 100. Yıl Mahallesi'ndeki kavşak açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'daki 100. Yıl Mahallesi Ekrem Tantı Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesini Atatürk Bulvarına bağlayan kavşak kullanıma açıldı.100. Yıl Mahallesi sakinleri Atatürk Bulvarına ve sahil yoluna rahatça ulaşabilecek.

Hayrabolu-Tekirdağ yolunun ihalesi 17 Şubat'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, programı kapsamında geldiği kentte, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün ile birlikte Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti. Arslan Hayrabolu-Tekirdağ yolunun ihalesinin 17 Şubat'ta gerçekleşeceğini söyledi

Tekirdağ Malkara'ya prestij caddesi geliyor!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 21 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “11 ilçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında yapılacak olan çalışmalar nedeniyle başkanlık makamında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ'daki yolcu terminalleri yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray ve ve Şarköy Uluslararası ve Şehirlerlarası Yolcu Terminalleri'nde bina bakım onarımı ile çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Tekirdağ yeni kavşak projeleriyle rahatlayacak!

Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında görüşüldü.

Tekirdağ Ulaş-Çayla yolu yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı ve Muratlı İlçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Hayrabolu'ya katlı yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu’da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi yetkilileri, Kapaklı Otobüs Terminalinin hizmete açılması için bir süre önce Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Ulaşım Dairesi Genel Müdürlüğüne başvurulduğunu ve otogarın hizmet vermeye başladığını kaydetti.

Malkara Belediyesi otogar projesinin temelini Nisan'da atacak!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ulaş Yurdakul tekirdağ Haberi

Ulaş Yurdakul tekirdağ

Ulaş Yurdakul kimdir?

Tekirdağ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "11 Nisan 1980 tarihinde Malkara ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Malkara'da tamamladıktan sonra, lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Lisesinde, Yüksek öğrenimimi de Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladım. 


2004 yılında Yurdakul Eczanesi'ni açarak eczacılık mesleğime başladım. 2009 yılında CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak başladığım siyaset hayatımda, 16 Ocak 2010 tarihinde yapılan ilçe kongresinde Malkara CHP İlçe Başkanı olarak seçildim. 


15 Temmuz 2013 tarihinde yaklaşık üçbuçuk sene yaptığım İlçe Başkanlığı görevimden ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkanı adayı oldum. 


Çeşitli dernek ve kuruluşlarda görev aldım. 31 Mart 2014 tarihinde Malkara Belediye Başkanlığı görevime getirildim.


Evli ve bir kız çocuğu babasıyım."


İletişim bilgileri:


Hacıevhat Mahallesi 14 Kasım Caddesi No:2 59300 Malkara/ Tekirdağ

Çözüm Hattı / Çağrı...