17 / 05 / 2024

Ulaşılabilir bir kent

Ulaşılabilir bir kent

Kahramanmaraş'ta yapılacak Ulucami Tünel Kavşağı, kentte trafiğe nefes aldıracak. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Ulaşılabilir bir kent" sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.

Devlet desteği ile müstakil ev sahibi olmak kolaylaştı mı?

Ev sahibi olmak hayalini kuran vatandaşlar için devletin sağlamış olduğu destekler ile birlikte müstakil bir yaşam artık çok daha ulaşılabilir bir hal almaktadır.

Bursa’da 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Yeni dönem kapsamında daha ulaşılabilir ve daha yeşil dirençli bir kent Bursa’yı inşa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaşıma bir zam daha: Toplu taşıma yüzde 63, taksi ücretlerine yüzde 65 zam

Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşımaya zam haberleri de peş peşe geliyor. Bir ilde daha toplu ulaşım zamlandı. İşte detaylar...

KİPTAŞ Çınar Evler'de ön başvuru için son 3 gün!

Depreme dayanıklı, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Çınar Evler'in başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

Adil Karaismailoğlu: Ulaşımda birçok projeyi hayata geçirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada ulaşımda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Geçit vermez denilen Cudi Dağı'nı tünellerle açtık, Yüksekova'ya köprüler yaptık, Harput'u yeni yollara kavuşturuyoruz." dedi.

Bergama'da TOKİ inşaatları devam edecek!  

31 Mart’ta başkanlık koltuğuna oturan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 100 günlük görev süresini değerlendirdi. Ulaşılabilir bir yönetim oluşturduk diyen Koştu, kurası belirlenen TOKİ konutlarının inşasının etap etap devam edeceğini söyledi. 

Muhittin Böcek: Planlı, kimlikli ve kontrollü bir kent yaratacağım!

Millet İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, planlı, kimlikli, kontrollü bir kent yaratacağını söyledi.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Şırnak'ta iki yılda yeni bir kent kuruldu!

Şırnak'ta 2015 ve 2016 yıllarında tetöristlerin yaptığı operasyonlar sonrasında ağır hasar görüp yıkılan konutların yerine yeni bir kent kuruldu. 

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi!

İşte Kurtköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Çekmeköy, Maltepe, Kartal, Tuzla bölgeleri başta olmak üzere orta ve alt gelir gruplarına hitap eden ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi..

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Ulaşılabilir bir kent Haberi

Ulaşılabilir bir kent

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 'kesintisiz ulaşım' hedefiyle projelendirilen Ulucami Tünel Kavşağı'nda çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ın daha ulaşılabilir bir kent olması için köprülü kavşaklardan yeni açılan alternatif yollara kadar her alanda ulaşım faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. 


SÜMBÜLLÜ YOLU BİTECEK 

Şehrin sıkıntılı olan tüm yollarında çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Erkoç, "Tekerek yolu, Üniversite ve Üngüt yolu bağlantısını oradan da Üngüt yoluyla-Yatılı Bölge yoluna bağlantı yaptık. Şu an oradaki trafik yükünü önemli derecede azalttık. Yine özellikle şehrimizin batı bölgesi ile merkezi arasında ki ana yol Şekerdere Caddesi dediğimiz Adnan Menderes Bulvarı'na alternatif olarak düşünüp yapımına başladığımız 5 kilometre civarındaki Sümbüllü Vadisi yolunu kısa sürede tamamlayıp Şekerdere'nin yükünü önemli derece de azaltmayı planlıyoruz" dedi. 


Sabah...