16 / 05 / 2024

Ulaşılabilir lüks nedir

Ulaşılabilir lüks nedir

İzmir’de projelerini hayata geçiren Folkart Yapı, Folkart Life Bornova’ya başladı. 'Ulaşılabilir lüks’ sloganıyla tanıtımı yapılan ve Demirce Mimarlık imzasını taşıyan Folkart Life Bornova’da 830 konut yer alıyor.

Kaş'ta lüks villalara olan ilgi bayramda arttı!

Antalya'da yerli ve yabancı ünlülerin de sıklıkla tercih ettiği ve izole tatilin adresi lüks villalara Ramazan Bayramı öncesinde ilgi yoğunlaştı. Buna göre, yüzde 80'lere varan doluluğa ulaşan villaların haftalık rakamları 15 bin liradan başlayıp, 200 bin liranın üzerine kadar çıkmakta.

Antalya'da lüks yat üretimi rekor seviyeye kadar ulaştı! 

Antalya Serbest Bölgesi, 2000 senesinden 2024'e kadar 705 lüks yat üreterek 1,69 milyar dolar gelir sağlarken, 2023 yılında 93 lüks yat satışı yaparak rekor kırdı. Buna göre, 2024'te ise yeni rekora ulaşılacağı düşünülüyor.

Lüks ve Konfor tek bünyede ortaya çıktı! Premium elektrikli sedan arayanlar BMW İ7 tam size göre! 

i7'nin tek bir şarjla 300 millik bir menzile sahip ki bu büyük bir lüks sedan için etkileyicidir. Bu, yeniden şarj etmek için durmanıza gerek kalmadan daha uzun mesafeler sürebileceğiniz anlamına gelir. Peki BMW İ7 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Lüks konut vergisi nasıl hesaplanır? Kimler muaf?

Şubat ayında ertelenen değerli konut vergisi 2021'de hayata geçirilecek. Peki lüks konut vergisi nedir? Lüks konut vergisini kimler ödeyecek? İşte ayrıntılarıyla lüks konut vergisi...

Milyonluk lüks konutlarda deprem şoku: Bedeli istenip tazminat davası açılabilir!

İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası yeni yapılan ve milyon liralara satılan lüks rezidanslarda da büyük hasarlar oluştu. Uzmanlar müteahhittin kusuru ve ayıbı olması halinde bedel talebi ve tazminatın gündeme gelebileceğini vurguluyor.

Jeff Bezos New York’ta ultra lüks daire aldı!

Koronavirüsün ardından servetini katlayan ve 140 milyar dolar barajına ulaşan tarihteki ilk isim olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos New York'ta ultra lüks bir apartman dairesine tam olarak 16 milyon dolar (110 milyon TL) ödedi...

Lüks pazarda caddelerin yerini AVM'ler alıyor!

Türkiye'de 7 milyar TL'ye ulaşan lüks pazarında caddelerin yerini AVM'ler alıyor. Bu tercihlerde ise yabancı müşterilerin payı büyük.

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilme fırsatı sunuyor, Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla önemli bir başarıya imza attıklarını söylüyor.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

Lüks inşaat maliyeti 2017!

Lüks inşaat, normal standartların üstünde konfor sağlayan gayrimenkul projelerini ifade ediyor. Peki, lüks inşaat maliyeti 2017 nedir?

Lüks inşaat sektöründe daralma olmaz!

Ahmet Kemal Ersu, lüks inşaat konusunda bir daralma olacağını tahmin etmediklerini vurguluyor. Ersu, "Önemli olan kaliteli ürünü, iyi fiyatlandırma ile müşteriye ulaştırmaktır" diyor.

Ulaşılabilir lüks nedir Haberi

Ulaşılabilir lüks nedir


Narlıdere, Mavişehir ve Folkart Towers gibi projelerle 2006’dan bu yana İzmir’e 900 milyon liralık yatırım yapan Folkart Yapı, 250 milyonluk yeni projesini hayata geçirdi. ‘Ulaşılabilir lüks’ sloganıyla tanıtımı yapılan ve Demirce Mimarlık imzasını taşıyan Folkart Life Bornova’da 830 konut yer alıyor ve 24 ayda teslim edilmesi öngörülüyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 2003’te İzmir’de lüks konut açığını fark ettiklerini söylediği lansman toplantısında şunları anlattı;


TÜRKİYE'NİN BİR NUMARASI


“O dönem A plus konut sayısı çok azdı. Biz de bu alana girme kararı aldık. 2006’da Folkart Yapı’yı kurduk ve önce Narlıdere’yi hayata geçirdik. Ardından Folkart Mavişehir, en son Folkart Towers geldi. 2006’dan bu yana İzmir’e 900 milyon liralık yatırım yaptık. Önümüzdeki bir yıl içinde de 1 milyar liralık yatırım projemiz var....