05 / 05 / 2024

ulaşım projelerine fon mu geliyor

ulaşım projelerine fon mu geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü’ne ilişkin ‘Araç geçişi günde 5-6 bine indi’ iddialarına, “Polemiğe girmek istemiyorum ama eksik bilgiyle yorum yapılıyor.

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Antalya'nın ulaşımındaki 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya ile ilgili ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Niğde'nin 5 ulaşım projesi mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Sakarya'da ulaşım projelerine destek!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu ve Milletvekilleri, şehrin merakla beklediği dev yatırımlar ile ilgili Yıldırım’dan tam destek aldı.

Bursa'da ulaşım projelerine 443 milyon TL ayrıldı!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 198 milyon 122 bin TL olan 2016 yılı yatırım bütçesinde 443 milyon TL ile aslan payını ulaşıma ayırdı.

Adam Kule Dragos ulaşım!

Adam Kule Dragos ulaşım bilgileri kapsamında proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa ediliyor. Projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

İzmir ulaşım projelerine odaklandı!

Bornova’yı Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını oluşturan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı. Projenin tamamlanmasıyla, İzmir tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde iki bulvara sahip olacak..

Marmara'da ulaşım projelerine Tekno OSB'ler inşa edilecek!

Marmara'da start verilen çılgın ulaşım projelerine yüksek teknolojili organize sanayi bölgeleri de ekleniyor. İlk yatırımın adresi ise ağır sanayinin yeni üssü Bandırma oldu..

Ankara'da ulaşım projelerine tam gaz devam!

Ulaşımda Türkiye 'nin kalbi haline gelen Ankara'da projeler durmak bilmiyor. YHT'nin yanı sıra karayolu ulaşımında çığır açılıyor. Ankara-Bursa, Ankara-Sivas ve Ankara-Afyon yht çalışmaları sürüyor...

Lütfi Elvan: Ulaşım projelerini değerlendirdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Dubai Port Limanı konusunda yorumsuz kalırken, ulaşım projelerine dair önemli bilgiler verdi. Bakan Lütfi Elvan: Ulaşım projelerini değerlendirdi.

ulaşım projelerine fon mu geliyor Haberi

ulaşım projelerine fon mu geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü’ne ilişkin ‘Araç geçişi günde 5-6 bine indi’ iddialarına, “Polemiğe girmek istemiyorum ama eksik bilgiyle yorum yapılıyor. Bugün köprüden ortalama günlük geçişler 20 binin üzerinde. Bu rakam beklentilerimizin üstünde” cevabını verdi. Arslan, geçiş fiyatında değişiklik olmayacağını da söyledi.


ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 30 Haziran’da açışı yapılan para geçişin ise 11 Temmuz’da başladığı Osmangazi Köprüsü’nde ücretlerin yüksek olması nedeniyle geçişlerin çok düşük kaldığı iddialarını Hürriyet’e değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde köprüde günlük geçiş sayısının 5-6 binlerde kaldığı, bu nedenle de Hazine’nin ciddi bir garanti ödemesi yapması gerektiği iddiası basında gündeme gelmiş ve önemli bir tartışma yaratmıştı.  Arslan bu iddialara ilişkin net konuştu: “11 Temmuz’dan itibaren köprüde ortalama geçişler 20 binin üstünde. Bu...