27 / 04 / 2024

Ulaşlar Turizm ulaşım

Ulaşlar Turizm ulaşım

Ulaşlar Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm piyasa yapıcılık sözleşmesi imzalandı.

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi!

Ulaşlar Turizm Ytaırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi.

Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Ev Aletleri Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı...

İhracatçılar krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor

Kurumlar vergisi muafiyet oranının 1 puandan 5 puana artırılmasını ‘olumlu’ bulan ihracatçı, krediye ulaşım konusunda pozitif ayrım talep ediyor. İhracatçılar, “Ekonomide toz-duman siliniyor ama başta yatırım ortamı olmak üzere belirsizlik hâlâ devam ediyor” diyor.

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Çiğdem tarafından kuruldu.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Ulaşlar Turizm ulaşım Haberi

Ulaşlar Turizm ulaşım

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30.10.2014 tarihli ve 31/1080 sayılı kararı ile 02.01.2015 tarihinde yürürlüğe girecek olan ABC gruplama uygulamasında Şirketimizin payları C Grubunda yer alacaktır. 


Paylarımızın sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olmasını teminen 29.12.2014 tarihinde İnfo Yatırım A.Ş. ile "Piyasa Yapıcılık Sözleşmesi" imzalanmıştır. İşbu sözleşme 01.01.2015 tarihinde yürürlüğe...