05 / 05 / 2024

Ülkem Güçsav kimlerin evini yaptı

Ülkem Güçsav kimlerin evini yaptı

Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini yapmasıyla ismini “ünlülerin mimarı” olarak duyuran Ülkem Güçsav hakkında şok iddia ortaya atıldı. Güçsav'ın piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Sitede çalışan temizlik görevlilerin tazminatından kimler sorumlu?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü köşe yazısında sitede çalışan temizlik görevlilerin tazminat ödemelerinden kimlerin sorumlu olduğu sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Akfen'in yeni CEO'su Selim Akın oldu!

Akfen'in genel müdürü (CEO) İbrahim Süha Güçsav emekli oldu ve bu nedenle görevinden ayrıldı.  Güçsav'ın koltuğuna Selim Akın oturuyor....

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Güçsav Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dora Gucsav tarafından kuruldu. 

Ülkem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Şentürk ve Gökhan Apaydın ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Mimar Ülkem Güçsav'a haciz şoku!

Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini yapmasıyla ismini “ünlülerin mimarı” olarak duyuran Ülkem Güçsav hakkında şok iddia ortaya atıldı. Güçsav'ın piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı.

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Akfen Holding 5,5 milyar TL'lik yatırım planı yapıyor!

Akfen Holding, iştirak satışlarından elde ettiği geliri farklı iş kollarına yatırıyor. Yeni şehir hastanesi projeleriyle ilgilenen holding, öğrenci yurtları da kuruyor. Akfen Holding CEO’su Süha Güçsav toplamda 5,5 milyar TL’lik yatırım planları olduğunu açıkladı.

Ülkem Güçsav kimlerin evini yaptı Haberi

Ülkem Güçsav kimlerin evini yaptı

Ünlülerin mimarı olarak bilinen Ülkem Güçsav hakkında piyasaya olan borçları nedeniyle haciz işlemi başlatıldı. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, alacaklıların şikayetiyle de Güçsav hakkında yurtdışı yasağı konuldu.

Ülkem Güçsav'ın Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav’dan boşandığı öğrenildi. Ülke Güçsav'ın bir çocuğu var. Güçsav’dan 10 milyona yakın parayı alamadıklarını belirten alacaklılar, tahsilat için icra müdürlüğüne başvurdu. Alacaklarının ünlülerin mimarı tarafından dolnadırıldıklarını iddia etti. Alacaklılar Güçsav hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Güçsav hakkında soruşturma başlatıldı. 

Alacaklar için Ülkem Güçsav’ın Beykoz Konakları’ndaki evine giden icra memurlarının ise Güçsav’a ulaşamadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ülkem Güçsav, Demet Akalın, Işıl Reçber ve Siren Ertan gibi ünlü isimlerin evinin tasarımı ve mimarisini...