28 / 07 / 2024

Ülker yeni ortaklığı

Ülker yeni ortaklığı

2008'de Godiva'yı, geçen yıl da DeMet's'i alan Ülker ailesi, bir başka çikolata devini daha gözüne kestirdi. Şirket, ABD'nin en büyük kutu çikolata üreticisi Russell Stover'ı almak için 1 milyar doları gözden çıkardı...

Maybak-Parmeta ortaklığından Ankara'ya 372 konutluk yeni proje geliyor! 

Maybak-Parmeta İş Ortaklığı başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Çankaya Alacaatlı'da yükselecek projede 372 konut yer alacak.

Kalyon Holding'ten İstanbul Havalimanı'na 8 milyar avroluk yatırım! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, İGA'daki yeni ortaklık yapısıyla ilgili konuştu ve buradaki yatırımlarını değerlendirdi...

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redwood Oilfield Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayındır Gülay, Cem Sak, Hakan Atıcı ve Hasan İlker Mutlu ortaklığında kuruldu.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

3epolat İnşaat Yapı Ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Polat, Ersin Polat, Esra Polat, Sadrettin Polat ve Ülker Polat ortaklığında kuruldu.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Kasap Döner'den iki yeni konsept! 

Yeni ortaklık yapısından sonra Kasap Döner'den yeni konsept hamlesi geldi. Kasap Döner'e iki marka daha eklendi. 

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan ve İlker Arda ortaklığında kuruldu. 

Ülker yeni ortaklığı Haberi

Ülker yeni ortaklığı

2008'de Gopa'yı, geçen yıl da DeMet's'i alan Ülker ailesi, bir başka çikolata devini daha gözüne kestirdi. Şirket, ABD'nin en büyük kutu çikolata üreticisi Russell Stover'ı almak için 1 milyar doları gözden çıkardı.


2008'de dünyaca ünlü çikolata markası Gopa'yı alarak ABD'ye adım atan, geçen yıl ise DeMet's'i bünyesine katan Ülker Ailesi, rotasını bir başka deve çevirdi. Ülker ailesinin şirketi Yıldız Holding, ABD'nin en köklü çikolata markalarından biri olan Russell Stover için masaya oturdu. Yıldız Holding, ABD'nin en büyük paketli çikolata şirketi olan Russell Stover'ı satın almak istiyor. Yıldız Holding'in Russell Stover'a 1 milyar dolar teklif ettiği belirtiliyor. Görüşmelerin ilk ayağının tamamlandığı, gelecek hafta ise sonucun açıklanacağı konuşuluyor. Russell Stover Candies'in satın alma masasında Yıldız Holding'in ünlü bir rakibi var. ABD'li haber...