03 / 05 / 2024

Ulubatlı Hasan Mahallesi

Ulubatlı Hasan Mahallesi

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

Sincan'da görüşmeler devam ediyor!

Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor. İlk etap görüşmelerinin ardından 2. etap görüşmelerine de başlıyor.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi - Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  İzmit ilçesi Hacıhasan Mahallesi’nde yer alan Pembe Köşk’ün restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

Ankara'da kentsel dönüşüme akademik destek!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi ile Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Üsküdar Hattat Hasan Çelebi Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverler tarafından Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hattat Hasan Çelebi Camii’nin temel atma töreni yapıldı.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

Bursa Uluabat Cami açıldı!

Ulubatlı Hasan’ın doğduğu köyün camisi olarak da bilinen Uluabat Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından yeniden ibadete açıldı.

Mamak'taki Hasan Altın Ortaokulu açıldı!

15 Temmuz'da darbe girişimine karşı sokağa çıkarak şehit düşen Hasan Altın'ın ismi Mamak General Zeki Doğan Mahallesi'nde yaptırılan okula verildi. Şehidin isminin verildiği Hasan Altın Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Ulubatlı Hasan Mahallesi Haberi

Ulubatlı Hasan Mahallesi

KENTSEL Yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. 


TOKİ tarafından yapılacak olan Kentsel Yenileme çalışmalarında hak sahipleri ile görüşmeler sürüyor. 9 etapta tamamlanacak olan görüşmelerin ilk etap görüşmeleri tamamlandı. 

2 etap görüşmelerine başlayan yetkililer, 1030 hak sahibi ile daha görüşecek. 30 Kasım'a kadar 2. etap görüşmelerini de tamamlamayı planlayan yetkililer, en kısa sürede görüşmeleri tamamlamayı umduklarını söyledi. 


SİSTEMLİ VE DÜZENLİ GÖRÜŞMELER 


9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesi"nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle...